Вдредагуйте уривок. Специфка длового сплкування заключаться у тм, що не дивлячись

Вдредагуйте уривок.
Специфка длового сплкування заключаться у тм, що не дивлячись на те, хто являться безпосереднм укладачем документа кому безпосередньо його адресу, офцальним творцом та адресантом документа майже завжди являться органзаця в цлому. Другою важливою характеристикою для длового сплкування являться конкретна адреснсть нформац.
Суттвим фактором длового общеня, котрий вля на характер управлнсько нформац, повторнсть дй й ситуацй. Управлнська дяльнсть оце завжди гра по правилам. Як наслдок цього повторнсть управлнсько нформац призводить регулярнсть використовування повсякчас одинакових мовних засобв.
Слдуюча отличительна риса длового сплкування являться тематична ограниченсть круга задачь, котр виршу органзаця, а це, в свою чергу, являться наслдком певно стабльност функцй. Отже, можна вирзнити так свойства управлнсько нформац у умовах длового сплкування: офцальний характер, адреснсть, повторнсть, тематична ограниченсть.

Задать свой вопрос
1 ответ
Специфка длового сплкування заключаться у тому, що не дивлячись на те, хто являться безпосереднм укладачем документа кому вн адресований, офцйним творцом та адресантом документа, майже завжди, являться органзаця в цлому. Другою важливою характеристикою для длового сплкування конкретна адреснсть нформац.
Суттвим фактором длового сплкування, котрий вплива на нрав управлнсько нформац, повторювансть дй ситуацй. Управлнська дяльнсть це завжди гра за правилами. Як наслдок, цього повторювансть управлнсько нформац призводить до регулярност використання  однакових мовних засобв.
Наступною характерною рисою длового сплкування  тематична обмеженсть кола завданнь, котр виршу органзаця, а це, в свою чергу, являться наслдком певно стабльност функцй. Отже, можна видлити так властивост управлнсько нформац в умовах длового сплкування: офцйний характер, адреснсть, повторювансть, тематична обмеженсть.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт