написати твр мнатюру, Зимов канкули

Написати твр мнатюру, Зимов канкули

Задать свой вопрос
1 ответ

Я дуже люблю зимов канкули. Хоч вони й значно коротш за лтн, зате завжди проходять весело та яскраво. Все тому, що на зимов канкули припадають мо улюблен свята Новий рк та Рздво. Ус два тижн вдпочинку вд занять пану святкова атмосфера.

Зазвичай я проводжу зимов канкули вдома, тому що на свята до нас прижджають бабуся та ддусь або нш родич. Ми вс разом готумося до святкування прикрашамо дм та готумо смачн страви. А потм усю отчизною зустрчамо Новий рк, зазвичай не спимо всю нч.

Та цього року я сподваюся, що мен вдасться побувати у Карпатах. Це моя давня мря провести зимов канкули на грськолижному курорт, покататися на лижах, побачити на власн оч красу гр узимку.

Зимов канкули дають змогу перепочити вд навчання, посплкуватися з близьким та присвятити час улюбленим заняттям. Взимку, если надвор холодно, я люблю посидти з книгою бля вкна та послухати музику. А если випада снг, то я йду гуляти на вулицю. Усе навколо бле, здаться, що ти потрапив у якийсь нший вимр. Так гарно навкруги! Можна покататися на ковзанках чи злетти на санках з грки, або навть пограти в снжки та зробити снгову бабушку. Це завжди забавно для усх дтей, дорослих.

Зимов канкули чудова пора. Шкода, що вони швидко закнчуються, ми знову мамо повертатися до школи. Але яскрав враження вд добре проведеного часу допомагають у нелегкй справ навчання.



, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт