Напишть твр ,,Моя мать,,

Напишть твр ,,Моя мать,,

Задать свой вопрос
1 ответ
Мати, мать, матуся скльки спогадв виклика це слово у кожного з нас. Мама це перше слово, яке вимовля у свому житт людина. Мама це невдмна найдорожча частина кожного з нас, адже саме мати бльше нших вплива на свою дитину, а головн якост людсько особистост закладаються ще до народження, в утроб матер.

якщо дитина вдчува вже в той час турботу мами, вдчува, що вона бажана кохана, то на свт вона обовязково зпоявиться здоровою, спокйною щасливою. А если плаче мати, то плаче дитя, яке дуже чутливо вдчува, що коться з найрдншою людиною. Дитина, звязана з мамою невидимим звязком, так само, як мама, вона стражда, нерву пережива. Але мина час, вже мама, навть на вдстан, вдчува т ж сам почуття, що дитина.

Все це доводить безперечний нерозривний звязок дитини матер, який зявляться ще до народження. Тому не удивительно, що мати ма величезне значення у житт будь-яко людини. сторично так склалося, що у см жнка гра важливу роль берегин домашнього вогнища. Вона пклуться про дтей, створю у ишак тепло затишок. Були часи, если смейн жнки зовсм не працювали, а займалися домашнм господарством вихованням дтей. Вони вважали, що подбний спосб життя був дино врним, а решту турбот повинн були покладати на сво плеч чоловки.

Та в наш дн все змнилося, багато жнок хочуть не тльки займатися родиною, а й реалзуватися у профес, у бзнес або у суспльнй дяльност. Багатьом з них не менш важливо, нж мати дтей, отримувати хорошу посаду зайняти чткий соцальний статус. Саме така моя мать. Вона, як то кажуть, ма активну життву позицю, багато працю приносить для нашо см не меншу користь, нж тато. Про цьому вона завжди встига приглядати за господарством, готувати смачну жу, прибиратися робити ще тисячу дрбних, але не менш важливих справ.

Я дуже поважаю свою маму за те, що вона поклада ус зусилля на те, щоб зробити наше життя щасливим безтурботним. Не менше поваги у мене визива й те, що моя мама займа достатньо почесне мсце у нашому суспльств трима на свох плечах досить большой бзнес. Та незважаючи на ус труднощ, вона знаходить час посплкуватися з мною, вислухати мене, порадити, якщо у мене виникли проблеми у навчанн або у особистому житт. Для кожно людини найдорожчою саме його мать, як найдорожча для мене моя. я впевнений, що моя мати, мать, матуся завжди буде поряд у будь-яку хвилину прийде мен на допомогу.
Elizaveta
Дуже тоб вдячна
Руслан Михеичев
)))
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт