розповыдь снгове мстечко

Розповыдь снгове мстечко

Задать свой вопрос
1 ответ
Зима-чарвниця посила дару чудов бл одеж з снгового хутра, в яких м тепло та затишно чекати на тепло. Вона також встелю промерзлу землю пухнастою блою снговою ковдрою, що блищить дамантами у променях яскравого сонця. Рчки, озера та моря зима скову товстою льодовою кригою, щоб вони змогли вдпочити до весни. поки природа спить, зима спва й колисков протяжними гласами заврюхи.

Памята зима й про людей. м вона подарку прекрасн взерунки на вкнах, щоб милувалися майстернстю. Вона охороня поля на сади, ховаючи х пд снгом вд промерзання. Навесн той снг розтане та напоть землю для того, щоб вона щедро родила наступного лта. Зима прикраша м100 й села, посипаючи х снгом, чпляючи бурульки пд стрхи будинкв.

Зима подарку нам чудов свята Новий рк та Рздво, з пахучими красунями-ялинками та миготнням рзнокольорових лхтарикв у вкн кожно квартири, святковими застллями та подарунками. Для дтей зима-чарвниця влаштову весел забави та гри, катання на санках, лижах, ковзанках.

Зима зачарову свою красою. Коли вноч спостергаш, як велик снжинки дружньо падають з неба та кружляють у свт лхтарв, душа спва вд радост. Коли бачиш парки та лси, засипан блим снгом, коли можеш пшки прогулятися по поверхн рки, розумш, що таке здатна зробити злее справжня чарвниця.Напишть у вдповд здесь
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт