мо враження вд прочитаного твору айвенго

Мо враження вд прочитаного твору айвенго

Задать свой вопрос
1 ответ
Айвенго - це сторичний роман. Але вивчати по ньому сторю, мабуть, не слд. Цей роман вдтворенням пам'ят про под, а не самих подй. А спогади завжди якоюсь мрою викривлен. з цим нчого не вдш. 
Через те навть справжн сторичн особи не так, як були. Повелитель Рчард або його брат, наприклад. Перекривлен авторською волею легендарн геро Робн Гуд та його весела компаня. А про тих, хто створений авторською уявою, нема що й казати. 
Цкаво спостергати за розматтям подй, як щедро подав создатель у роман. Тут усього багато. Ось прибывать в батьквський дм нким не вппознаний син. Його впзнають тльки раби як колись Одссея. Повертаться без почту пишноти законний король, владу якого визнають тльки весел розбйники Робн Гуда. Домагаться кохання прекрасно врейки лицар Храму. нший лицар захоплю у полон свого пораненого супротивника та осб, як його супроводжували. 
Ось на так под багата книжка. Все це, напевно, навмисно перебльшено, але так треба для того, щоб читач зм пристати на той чи нший бк. ми, знаючи достеменно, що все це фантазя автора, обирамо свою позицю у нтригах, як розпочинають царевич Джон та його прибчники. 
Письменник чтко да нам зрозумти, хто йому любий, а хто осоружний. 
Рчард Левине Серце справжнй герой повелитель усх англйцв. Навть тих, хто тихесенько ласу дичиною у заповдних лсах. Усе найкраще,втлено в ньому. А протистоть йому рдний брат, який не обожать свого народу та боться його. Джон поста як ноземець, якому потрбн злее здобич влада. 
Хрестоносець Айвенго, який все зробив для визволення Святого Гроба захисту свого сюзерена, протистоть храмовнику, для якого нема нчого святого, крм його власних бажань та багатства. 
Можна продовжити це спвставлення, але, мабуть, досить. Краще сказати, що ц люди за будь-яких умов не зможуть домовитися. Як вода вогонь. 
Саме тому хня вйна буде жорстокою. Перший час перевагу матимуть темн сили. Так завжди бува. Вони перш завдають удару у вигдний для них час. Жодн моральн управляла м не заважають. Але зло завжди обертаться проти того, хто його сков. 
Так сталося в роман Вальтера Скотта. 
Як завжди у пригодницьких романах, порок ма бути покараний ще за життя добрих геров. Тод читач сам, можливо, повстане проти чла, з яким кожний з нас зштовхуться у житт. Проте це вже нша пригода й нша сторя.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт