Напишть переказ 5 клас Минув тиждень, Врного вже не можна

Напишть переказ 5 клас

Минув тиждень, Врного вже не можна було впзнати. Шерсть його заблищала, вирвнялася, ноги стали пружними рвними. Лише вуха звисали на сам оч, завдаючи клопоту цуценят. гор любив гратися з новим приятелем. Кидав далековато у рчку мяч, а Врний кидався у воду швидко-швидко перебирав лапами, аж поки не схопить зубами мяч не винесе його на берег. Та не тльки це вмв робити Врний. Вн навчився робити стойку, без дозволу не чпав ж не рвав пух з каченят, як це робили нш собаки.
З ранку до пзнього вечора гор не розлучався з свом цуценям, ходив з ним до лсу, купатися на рку. Врний ночував у свой затишнй хатц, але кожного ранку, як тльки гор виходив з кмнати, щеня завжди зустрчало його радсним помахуванням хвоста, кидалося до нг качалося по травок.
Так минав час, гор був щасливий. Оце маленьке цуценя так припало йому до серця! Если одного разу Врний захворв перестав сти, гор сидв журний тихий. если Врний видужав, знову вони прогуливались у лс, до рчки, хлопчик теж повеселв почав краще сти. Мати тльки зтхала, бачачи, як син захопився цуценям

Задать свой вопрос
1 ответ

Минув тиждень, Врного нхто не мг впзнати.Вн погарнвшав в дуже вдризнявся вд нших цуценят.гор дуже любив гратися з новим другом.Хлопчик навчив цуценя робити стйку, не чпати жу та не рвати пух з цуценят.З ранку до ноч гор грався з песиком, ходив до лсу або до рчки.Если гор вихов з кмнати, щеня радсно зучстрчало хлопчика.Мать не могла нарадтися, як гор ставиться до Врного!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт