Твр на тему Украна в 2050 роц

Твр на тему Украна в 2050 роц

Задать свой вопрос
1 ответ
Моя

Украна

У 2050-ому

Роц .

Люблю спотергати або читати у газетах про нов досягнення нашо держави , про економку , екологю , мову . Це все раду серце душу . Адже кожен укранець , якщо навть вн не вважа для себя ним ,але народився в Укран все, ж таки рад новим успнахал, душу його , хоч трошки , але тривожать падння невдач .

Крок за кроком , то пднмаючись , то опускаючись на сходинки , як ведуть у майбутн, Украна рухаться вперед, не вдстаючи вд нших . звичайно, бувають падння, рзк пдйоми, але все це нщо порвняно з минулим з тим, що чека нашу крану в майбутньому . Можливо, буде краще . На це покладають надю ус громадяни Украни, але можливо

Якою ж буде Украна в майбутньому, наприклад у 2050 роц ?

Залишилось якихось 49 лт . Для держави це нщо . Звичайно це сторя половини столття, аледля крани, яка снувала тисяч рокв, правда, у постйнй залежност, це навть не один денек людського життя. Але ж щось таки змниться в економц, стор, мов держави. А що ж ? Невдомо, адже нкому не дано заглядати в майбутн . Все виршить час . Хоч припустити, якою буде Украна можливо . отож давайте здйснемо подорож у крану майбутнього, в якй житимемо працюватимемо ми наш нащадки .

Украна . Кив . 2050 рк . Чудов дерева дивн квти яскравих кольорв на клумбах . Машини, як можуть замнювати лтаки, на дорогах, люди у вбранн моди 2050 року . В магазинах все роблять компьютер ютери. На фабриках заводах замсть людей працю технка . Все модернзовано до вищого атунку, що робить життя людей прекрасним сном . Колишн мсто геров тепер стало центром нових досягнень крани . Все в ньому цвте розвиваться . А повтря, яке воно тут чисте . Що ж це ? Хба вдходи фабрик заводв не виносяться в атмосферу не забруднюють ? Дивно ?! А нчого удивительного. Тепер технка робить все: забруднене повтря збираться у спецальн герметичн блоки , де очищуться виходить в атмосферу, а вдходи знищуються не приносять шкоди . Тепер люди дихають вычищаем киснем завдяки технц обладнанню . А Днпро, одна з найбльших рчок вропи, що ж з ним ? Мабуть, забруднений, бо вдходи фабрик потрапляють у воду . Та н ! Вн чистенький, прозора очищена водиця несеться у далек моря, як також чист до нестями . Яка краса, як примно жити в такй чистот . Це природа така чиста, а люди ? Чи пам ятають Шевченка, Франка, Укранку, яким став х духовний свт ? Н, не забули вони вони предкв. Пам ятають письменникв, дячв культури патротв Украни, а духовний свт х тршечки змнився . Люди дбають про природу, не забруднюють воду, повтря; вони ведуть себе як найрозумнш стоти на Земл; як можуть забезпечити для себя свою державу чистотою, достатком, здоров ям, бути патротами рдно крани .

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
Рассматривая литературный язык как сложное взаимодействие книжного языка и разговорного,В.И.Чернышёв горячо

Разные вопросы.

Арабы входят в __________________ групп народов. Местом расселения арабов с незапамятных

Разные вопросы.

Грузовой автомобиль марки краз за одну поездку может доставить 7.500 кирпичей

Математика.

Определить предложения какие они по цели высказывания и по интонации

Русский язык.

"Три толстяка" Называли эту площадь Площадью Звезды последующей причине.

Русский язык.

на одной грядке коротышки посадили 3 ряда морковок по 8 штук

Разные вопросы.

эссе на тему какое образование дается в каждой семье

Қазақ тiлi.

Put the verb in brackets into the Present Indefinite. 1The Volga ,

Английский язык.

Сколько стоит коктейль молочный? Точную цену надо?

Математика.

Составить рассказ Из чего складывался культ монарха помазанника Божьего?

История.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт