Твр роздум на тему "Рдна земля в жмен приятна"

Твр роздум на тему "Рдна земля в жмен приятна"

Задать свой вопрос
1 ответ

З самого початку свого життя кожна людина крпко-накрпко зв'язана з свою рдною землею. Це та земля, по якй дитина робить сво перш кроки. Та земля, яка году хлбом, що вирс на нивах. По цй земл дитину вперше ведуть за руку батько та мати. Рдна земля - це та, яку бачиш першою в житт та запам'ятовуш аж до обрю - вулицю, лс, поле, рчку, рдн дитсадок та школу. Багато мсцин побачить ще в житт людина. Але цю, найпершу та найголовншу, вона не забуде нколи. Закриш очи - ось воно, поста перед поглядом, неначе наяву.

Здавна вони йшли на битву, заховавши за пазухою мшечок з рдною землею, приклавши його до серця. Щоб, якщо проллться кров на чужин, то нехай оросить рдну землю. Якщо вже не доведеться лягти в землю до свох предкв, то нехай насиплють на могил друз. А т, хто вд'жджав надовго або назавжди на чужину, теж везли з собою жменьку рдно земл.

Навщо вся ця сентиментальнсть, спита хтось. Адже земля скрзь однакова. Ну, десь вона пщана, десь з глиною, а десь чорнозем. От уся рзниця. Але ж ця жменя рдно земл для людини - дуже важливий знак. Це уособлення любов до близьких людей, до свох кревних родичв, до Батьквщини. Тобто символ найтеплшого та найрдншого для кожного.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт