Мо мови дивина. Написати твр мнатюра

Мо мови дивина. Написати твр мнатюра

Задать свой вопрос
1 ответ

Рдна мова це мова твого дитинства, це мова, на якй сплкуються тво батьки, багато твох родичв. Це шлях, яким ти йтимеш доти, доки не сягнеш краю. Це тво думки та почуття, це тво намри та прагнення, адже ти наодинц з собою розмовляш свою мовою, рдною для тебе.

Кожен сам обира, яку мову вважати рдною. Деяк люди приймають за рдну державну мову, деяк материнську мову, що чули у пснях та колискових, у вршах та легендах, казках, як м розповдали перед сном. Наш вибр наше майбутн, бо тльки нам виршувати бути з бльшстю чи залишитись ндивдуальнстю.

Нехай мльйони людей говорять на однй мов та пропагандують , бували й так моменти, коли мову навязували, але тльки ти сам обираш на чий бк стати, чи верховодила обрати.

Для мене рдною росйська мова, бо я народилася в см, де вс розмовляють злее росйською. Але укранську я приймаю за другу рдну для мене мову, бо я народилася та виросла саме в Укран, дуже часто чула та вивчала укранську. Жодного разу я ще не пошкодувала, що укранська мова стала для мене рдною, бо я змалечку чула , вивчала в школ та у вищих навчальних залогах, бо вона нжна та мелодйна, врешт-решт, це моя державна мова. Мова, за яку боролися та вддавали життя.

Давайте цнувати рдну мову, тому що вона буде супроводжуватиме для тебя в усх твох думках та пригодах, стане твом уявним другом, який знайде правильне слово в потрбний момент.

http://ukrtvory.ru/tvir-na-temu-ridna-mova.html

http://ukrtvory.ru/tvir-na-temu-ridna-mova.html

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт