Напишите твир роздум на украинском

Напишите твир роздум на украинском

Задать свой вопрос
1 ответ

Я не дуже люблю оснь, хоча дн, если мен здаться, що це моя улюблена пора року.

Я не люблю оснь за те, що закнчуються канкули та потрбно знову йти до школи. В цей перод нередко йдуть дощ й тоб доводиться носити гумов чоботи, а в школу брати змнне взуття. Восени почина холодншати, погода частше похмура, а вд цього настрй погршуться. Як то кажуть, восени природа засина, щоб прокинутися навесн. Ось мен нод хочеться мцно заснути та прокинутися навесн наприкнц навчального року.

Але тльки восени бувають так дн, если природа вся золотиться. Не дарма ж цю пору року називають золотою. Адже перед тим як скинути свй одяг, дерева стають несходными одне на одне. Вони грають вслякими фарбами, кожен денек можуть змнювати вбрання. У мене з вкна видно парк, я можу щодня спостергати, як змнюються барви та одяг дерев.

 

Восени бувають тепл дни, коли хочеться гуляти по парках, тому що пд ногами шарудить листя можна дурти, лежачи на золотому килим. Ще мен подобаться збирати оснн букети з листя, гербарй, щоб потм з найкрасившого листячка робити аплкац.

Оснь прославиться грибним сезоном. Як тльки наста оснь проходить перший дощик, ми з батьками на вихдних демо до лсу по гриби. Збирамо х завжди дуже багато, а вдома консервумо та сушимо. Найбльше мен подобаються маслюки, мать дуже вкусно х готу.

На мою думку, щось в осен все-таки , не дарма стльки поетв пишуть, що оснь хня улюблена пора року.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт