Власне висловлення у стил ЗНО на тему: Чи варто розмрковувати над

Власне висловлення у стил ЗНО на тему: Чи варто розмрковувати над феноменом успшно людини вддавати перевагу саме здатност ефективно сплкуватися з ншими людьми"

Задать свой вопрос
1 ответ
Ус ми рзн, ус ми - особистост, як дуже вдрзняються один вд 1-го. Це стосуться не злее звичок, думок, але й дй. Як ви вважате, чи варто йти чиюсь, теснее випробуваною дорогою, чи принесе це щастя? Я вважаю, н, навть якщо у фнал усього цього театру нас чака найгарнше досягнення з усх, як були ранше. Так - так, я вважаю подбн д злее театром, за яким не ховаться нчого бльшого, нж безглузде бажання наслдувати. Чи не дурна та людина, яка виршу йти подбним шляхом? Спробумо розбратися...

Кожна особистсть на життвому шляху 100ть перед вибором: йти за попередниками, доводячи х справу до кнця, та злее "винаходити велосипед", або пти у розрз з суспльством по свой, незалежнй дороз, роблячи те, що хочеться, та стаючи одним з тих, чи роботи потм будуть наслдувати. це нелегко: прийняти таке ршення! Неможна й осуджувати людей за х вибр. Але все ж таки я твердо виршив, що несли не буду рвнятися на когось. Так, нехай навть у мене нчого не буде виходити, але це не привд опускати руки, чи казати "я не зможу". Мен здаться, не варто навть аналзувати чись д крзь призму "а що у их було краще, що я б мг у их перейняти", адже роблячи це, ми змнюмо соб та заздалегдь признамо свою поразку перед цим свтом. А вн тльки цього й чека, адже йому постйно потрбн нов жертви його "повноцнно" системи. Я вважаю, нема парадоксу успшно людини. Кожна особистсть, кожне життя - ось парадокс, яким кожен розпоряджаться самостйно. Не сну успшних або неуспшних людей, злее д, як свт визна, чи не визна.

снують багато прикладв лтератури, де люди йшли проти буденност. Наприклад, таким можна вважати Тараса Григоровича Шевченко, адже саме вн у пилу на шляху нашу мову знайшов, хоча "нхто не пзнав даманта того", тобто зробив величезне вдкриття, яке врятувало цле людство. Так само й вай Франко був величезною постаттю стор, адже був каменярем сучаснот,  засновником, який власними руками видобував гарне життя для усього людства. Так, ви, звсно, сможете сказати, що там були ще тисяч "таких самих, як вн", але ж не мльони: мешканцв того часу було значно бльше, нж тисяч.

Ус ми здатн, ус ми обдарован, але безжалостно губимо свй талант, дивлячись на сильнших свту цього та безглуздо намагаючись бути такими, як вони. Спробуй бути краще! Це не так складно, варто злее почати! Пам'ятайте, що вуглля вчорашн не згрва, а злее тл. Чи не пора запалити нове?
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт