Твр про те чого я навчився за цей рк (6 клас).

Твр про те чого я навчився за цей рк (6 клас). Пожалуйста, очень необходимо!

Задать свой вопрос
2 ответа
Я навчаюся в 6-му клас. чесно, трохи важко, адже в початковй школ ми гралися весь час, а тут ми весь час сидимо слухамо нудних вчителв.а на перерв завжди до чогось готумося. чим отдал, тим важче буде вчитися, але я зможу.
у 6-му я навчилася багато чого корисного.Наприклад що таке менник, прикметник, дслова. а ще я знаю будову клтини, рослин, грибв
дякую за все це 
Жовтень це завжди такий дуже шкльний для мене мсяць. Все це пожовкле листя навколо, мряка з прохолодним втром або оманлив останн дни тепла ц реч примушують мене згадувати запах перших простих олвцв, як я носив з собою в пенал в перший клас. також я пригадую, яким був папр мох зошитв хн запахи теж. Пригадую т ранки, если я йшов до школи вона була для мене цлим свтом.



Пройшло 7 чудових рокв вдколи я не ходжу в школу. Що за цей час мен знадобилося в бот та навчанн з тих речей, яких мене навчила школа? Я виршив скласти невеличкий перелк.


Вмння любов писати. Якщо школи для чогось справд потрбн. то це для того, щоби люди вмли читати, писати рахувати. Читати я навчився сам десь у 4 роки, рахувати точно не пригадаю если навчився. А от писав я до школи винятково друкованим КАПСЛОКОМ. У школ мене з большими потугами навчили писати курсивом, що мен з часом подобалося все бльше бльше. ось я дожив до того часу, если майже вс, кому щось доводиться писати, пишуть майже винятково в електронному вигляд без ручок паперу. Але я дос пишу ручкою, щонайменше, у свому органайзер за всляко найменшо нагоди.

Врш укранських поетв. Я памятаю небагато, але х можна читати репчиком, если миш посуд, а псн Танкяна вже вс переспвав.

Смак зацкавлення лтературою. Хоча я завжди хвалюся свом невглаством украй стыдливою клькстю прочитаних книжок, за час навчання у школ я виробив певну звичку читати кожну книжку уважно вдумливо, а ще не читати абищо. За це я би мав дякувати мой вчительц зарубжно лтератури, яка, на жаль, померла деклька рокв тому через стан здоровя.

Англйська мова. Англйська мова розширила кордони мого свту аж до крав людсько цивлзац. Завдяки знанню мови я можу не користуватися пострадянськими ресурсами, если мен потрбно щось в нтернет, а подорож за кордон для мене легша нравственно технчно. За це я маю дякувати школ. Спецалзованою вона була радше формально, починаючи з пятого класу нам викладали тяп-ляп то включали в програму пдручники для мавп, то викладачку ставили, яка постйно проповдувала СРСР. Проте завдяки школ я знайшов свою першу репетиторку, яка в подальшому отдала мен дуже яксну пдготовку. В унверситет я прийшов теснее цлком готовий до будь-яких дремлетв з англйсько.

Найпростша алгебра. Таблицю множення та розвязок рвнянь я вивчив саме в школ. Так би мовити, на тому дякую. Цими речами я дос користуюся для пдрахунку смейного бюджету.

Позбавлення комплексв. Зрозумвши, що як ти не старайся, а тво однокласники несли не ставитимуться до тебе з повагою, я осягнув важливий економчний принцип Навщо платити бльше?, вдтод я майже несли не докладав зусиль, щоби сподобатися людям, як проявляють ррацональний негатив. Ранше я хамив у вдповдь, потм навчився гнорувати неконструктив, а зараз освоюю нов та ще ефективнш технки сплкування.

Excel. У школ я вдвдував спецальн компьютерютерн курси. Сразу дехто може й посмться, що серед мох нагород грамот валяться сертифкат Оператора ПК, але завдяки декльком нескладним операцям в Excel, вивченим на тих курсах, дос знаходяться люди, навть серед Т-шникв, як вважають мене крутим.

Неолберальн погляди. Псля школи я зрозумв, що мох знань не вистачить для вступу до унверситету, в якому я хочу вчитися. Причиною тому замна бльшост урокв англйською мовою, де нам, як вже зазначалося, розповдали про СРСР. Цей шалений приклад нецльового використання бюджетних коштв я вдчув на власнй шкур, бо довелося цлий рк за власн грош вивчати на пдготовчих курсах все те, чого мене не навчили в школ. Вдтод я дуже гостро бачу, если яксь державн функц було би дешевше та доцльнше передати в приватн руки або взагал лквдувати.

А ще, вже постфактум, школа навчила мене, що не можна втрачати часу. Мен дуже шкода, що я так малюсенько узяв тод вд школи. здесь справа не лише у якост викладання, але в тому, яку скромну кльксть соцальних звязкв я винс з тих 10 довжелезних рокв, як небагато цкавого я створив власними руками, як мало працював над саморозвитком. Сразу, если я знову з чудернацького Могилянського розпорядку потрапив у фксований графк щоденно роботи, цей урок для мене чи не найважлившим. Я маю робити зусилля, аби окрм роботи вдпочинку псля не, щось у цьому житт змнювати.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт