Твр на тему танець даю 25

Твр на тему танець даю 25 банкетов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Задать свой вопрос
1 ответ

Танц прекрасним заняття, яке допомага розвинути тло, зробити його бльш пдтягнутим, але не тльки це важливо, адже таке хоб здатне цлком повнстю змнити свтогляд людини, зробити його кращим добршим.

Танц можна в деякому род розглядати, як маленьке життя. Саме я не вважаю танц звичайним хоб або захопленням, оскльки навть найпростш рухи здатн наповнити внутршнй свт особливими емоцями, як допомагають мен насолодитися життям у повнй мр.

Той, хто танцю, дуже добре вдчува сво тло.Тут головне завзятсть залишатися вдданим свой улюбленй справ тод обов'язково все вийде. Тому, я вважаю, що танц це для мене, адже вони надають свободи, завдяки ним навть на свт починаш дивитися по-ншому, та й коло сплкування ста ширше, адже танцями захоплена практично вся рухома молодь.Я мрю, досягти в цй сфер чогось значного, а згодом стати тренером.

Тому раджу тим, кому ще не вдалося знайти для себя, зайнятися саме танцями, адже вони дарують людин крила, через певний час ти вже починаш помчати, що не пересувашся, а лташ на сцен.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт