твр-роздум на моральну тему у публцистичному стил:Друз пзнаються в бд.поможть

Твр-роздум на моральну тему у публцистичному стил:Друз пзнаються в бд.поможть

Задать свой вопрос
1 ответ
Почався навчальний рк. Разом з цим почалися польов роботи збр урожаю не тльки на колгоспних полях, а й на присадибних длянках. Багато людей уже вправилися бля городку. Дтвора мала час погуляти на вулиц, сходити на рибалку. 
Але одного разу ми поверталися з рибалки, йшли дорогою повз городи. Анатолй звернув нашу увагу на те, що лише на город Олекся не викопана картопля. Олексй учився з нами, але нчого нкому не разговаривав. Та ми вс помтили, що вн сумний, не гуля з нами, поспша додому псля урокв. Ми не придавали цьому някого значення. А вд мами Анатолй та Данило чули, що Олексва мать хвора, лежить у лкарн, батько у вдрядженн, повернеться не быстро. У Олекся ще молодший братик, який ходить в дитсадок. А оснь наступа з враншнми прохолодами, а незабаром почнуться дощ та заморозки. 
Ми нби прозрли, що картопля, буряк, морква та нша городина на длянц Олекся може загинути, бо вн не в змоз сам подбати про город, бо йому треба до мами в лкарню сходити, братика забрати з дитсадка, впоратися по господарству. 
Тод ми домовилися, що наступного денька зразу псля урокв взьмемо дома лопати, вдра та мшки пдемо на город Олекся, щоб збрати сбор, допомогти однокашнику. Так ми зробили. До нас ще придналася мать Петрика, яка давала вказвки, радила. 
Працювали ми до темряви. Зате вже пзно вечором привезли у двр Олекся багато мшкв з картоплею, буряками, морквою та ншою городиною. Допомг нам це привезти на машин батько Сергя, бо вн шофер. 
Олексй не зрозумв одразу, що дться. Але потм йому стало все ясно. На глазах у нього заблищали сльози, але то були сльози радост. 
Розчулений, вн щиро подякував усм нам за допомогу та увагу до його см'.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт