Твр на тему "Чи всх людей псують грош"

Твр на тему "Чи всх людей псують грош"

Задать свой вопрос
1 ответ
Твр на тему Грош в нашому житт

Колись перед людиною постала неувязка. Як вимрювати цнност матерального свту? Як оцнити працю та вартсть вкладу людини у загальний добробут? Тод людина винайшла грош.

Як бльшсть людських винаходв, грош це велике добросердечно та велике злобно водночас. Спершу розглянемо хн позитивн риси. За допомогою грошей людина може забезпечити себе житлом, жею, одягом та ншими необхдними речами. й не потрбно все робити самй. Так, програмст викону свою боту, яка йому до душ, а одяг та жу кучу в кравця та повара.

Если людина ма багато грошей, в не так само багато можливостей: подорожувати, навчатися в кращих унверситетах, покращити свою зовншнсть за допомогою пластично операц тощо.

Саме тому, що грош забезпечують численн потреби, багато людей виршують, що для життя потрбн злее грош. вони присвячують сво життя матеральним цнностям. Грош поступово затьмарюють хнй розум. Потрбно заробити бльше, працювати без вдпочинку А ось нагода обдерти ближнього! Треба скористатися цю нагодою, адже вона вигдна!

Людина заради грошей нод 100 здатною на злочин, здатною ризикувати здоровям, щастям, волею заради грошей. А родина, кохання, дружба, доброта, порозумння з оточуючими людьми все це вдсуваться на заднй план. Або ж взагал вдкидаться. Спиташ: навщо? Вдповсть: так грош потрбн! Оце желаю купити, оце та оце. Адже у всх воно ! Або навпаки, цього ще н в кого нема

А тепер спитайте того, хто втратив через грош здоровя або сидить у вязниц, чи варт були грош хнх втрат. Вн скаже: н, але тод я про це не подумав

Люди забувають, що грош благом, если вони служать людин, а не навпаки. Грош мають бути для людини, а не людина для грошей! Людин даний не один злее матеральний свт. також свт духовних цнностей. Свт доброти, ври, моральних принципв, кохання та поваги до нших. я вважаю, що ц два свти рвноцнн. Неможливо в суспльств прожити без грошей. Але зосередитися на самих грошах - це все одно, що вдрубати соб одну руку або вкоротити життя наполовину.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт