чи бува добропорядочною брехня твр

Чи бува добропорядочною брехня твр

Задать свой вопрос
1 ответ
Говорити правду вчать з дитинства, пояснюючи, що обманювати ншу людину погано, це принесе злее непримност страждання. До того ж, брехня - неповага по вдношенню до спврозмовника розкриваться вона швидко. Доври до тако людини вже не буде. Але бува й нша брехня - на благо.Чи бува насправд брехня на благо? Чим можна виправдати брехню, сказану в обличчя? Прихильники чесност вдкритост точно заявляють, що нчим. Брехня - це большой грх на душу тяжксть на совст. Людина, яка наважилася брехати, повинен потм постйно памятати про свою брехн, шукати й пдтвердження, а значить, брехати знову знову. Вийти з безнравственного кола буде дуже важко краще б вдразу покаятися, розповсти всю правду, очистити совсть.Если брехня - порятунокПугачева: Да пренебрегайте вы эти диеты! Чтоб сбросить 18 кг за неделю пейте по утрамПохудевшая Ани Лорак: Безотлагательно запишите самую легкую диету

Але життя не можна загнати в рамки тльки хорошого або поганого, вона багатогранна представлена большою клькстю вдтнкв. Тому т, хто мислить крайнощами слд занадто суворим принципам, врешт-решт, опиняються перед справжньою дилемою. Брехня ставиться до подбних осознать. Як можна сказати бля лжка больного, що жити йому залишилося клька мсяцв, якщо надя на одужання - дине, що поки допомагало йому справлятися з хворобою? як розповсти маленькй дитин, що його мать нердна йому? Або ззнатися лтнм батькам, що хнй син веде зовсм не ту чесне життя, про яку розповда?

нод брехня - це засб захисту для людини, якй брешуть. Адже правда потрбна далековато не в кожному випадку. нод правда - це дине, що може нашкодити навть вбити людину. В цьому випадку мудршими, милосердншими вдатися до брехн, тим бльше, якщо надя, що правду несли не дзнаються, а брехня може врятувати чись життя.

Що вибрати - брехня або правду?

Правда виновата бути бльш краща для всх типв вдносин: дружби, см, родинних звязкв, длових вдносин. У житт саме правда рятвною для людей в бльшост ситуацй, вона дозволя створювати доврч вдносини, бути вдкритим чесним, жити в мир з собою з ншими людьми. Але рятвну силу брехн теж не можна вдкидати для деяких ситуацй. Не можна руйнувати см або дружбу одним необережно сказаним словом тльки тому, що слово це честно. Залишати под в минулому, забувати образи, мовчати про деяк непримност - це теж частина людського життя, яка дозволя людям довгий час залишатися разом.

Людина сама виновата оцнювати кожну ситуацю приймати ршення, як краще, добршими милосердншими вступити в кожному определенному випадку: сказати правду або ж приховати . Адже важливо не тльки завжди бути безусловно правдивим чесним, але бути, перш за все, добрим мудрим чоловком, не нашкодити ншому, але зробити все для його блага.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт