Твр роздум на тему У люд кажуть вк живи вк

Твр роздум на тему У люд кажуть вк живи вк обучайся

Задать свой вопрос
1 ответ

Народна мудрсть заклика вчитися все сво життя, нколи не вдмовлятися вд навчання чогось нового. стосуться це не тльки тих, хто недовчився як слд у школ чи унверситет. Мудрсть ця наставля усх людей без винятку.

По-перше, людина може вчитися чого завгодно. Протягом життя й знадобиться багато разумнь, навичок, знань. Корисно, наприклад, навчитися ремонтувати кран, що тече. Або мняти на куртках блискавки. Або ж глядти за малою дитиною. Ц вмння найчастше не дають вчител в аудиторях вузв або за шкльною партою. Няка школа та унверситет, я певен, неспроможна дати людин безусловно вс знання та вмння, як й будуть потрбн.

По-друге, сну ще одна народна мудрсть. Вона звучить так: Разумти за плечима не носити. Тобто знання та вмння завжди людин корисн. Навть якщо в их гостро потреби, як видаться, нема. Вони все одно ще стануть у пригод в житт.

Прикладом особистост, яка вчилася все сво життя, можна назвати Тараса Шевченка. Вн був укранським митцем, пдняв на новий рвень нашу нацональну лтературну мову, освов написання лтературних творв росйською мовою, виступав як драматург, цкавився ншою театральною творчстю, рс як художник

Такою ж особистстю була вдома укранська письменниця Марко Вовчок. Вона захоплювалася ноземними мовами, лтературою високого класу, збирала фольклор, обожнювала мандрвки та сплкування з цкавими людьми. Марко Вовчок багато переписувалася з вдомими суспльними дячами, митцями. Це давало й багато цнно нформац. Сво надбання в навчанн вона вкладала у свою творчсть.

Отже, нема няких обстоятельств, щоб не вчитися все життя сумлнно. Я повнстю пдтримую цю думку.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт