роль у житт укрансько родини чоловка-батька та про необхднсть дотримуватись

Роль у житт укрансько родини чоловка-батька та про необхднсть дотримуватись нацональних смейних традицй.

Задать свой вопрос
1 ответ
Роль батька в укранськй см

Батько" - слово, що його вимовлямо з повагою, любов'ю та нжнстю, усвдомлюючи його вдповдальну ролю в см' та вихованн дтей.

"Вся см'я вмст й душа на мсц". Так твердить тисячолтня народня мудрсть, котру важко заперечити, беручи до уваги все бачене, прочитане, розказане чи стверджене. А см'я у вужчому розумнн - це батько, мати дти, як живуть разом. Крм того, з давнх давен у кожному суспльств - це первсний осередок багатьох людських вдносин - духовних, моральних, господарських, психологчних, естетичних , звичайно, виховних, якого гараздом, ладом порядком завжди турбувався батько.

Батько був тим, який прикладом свого обов'язку, вдповдальности, зрозумння, терпеливости та пошани вирядив свох дтей у життву мандрвку сильними, непохитними у свох переконаннях особистостями. Все це здйснено, если батько займав в см' сво належне мсце - голови родини, що разом у злагод з матрю создавали оте первсне в суспльств родинне вогнище, котре стало пдвалиною роду, племени, народу суспльства. Вд початкв снування батько був головою см', приятелем приятелем матер та опкуном-постачальником дтей. В укранському люд батько завжди займав первсне мсце в родин. Вн був оборонцем заступником перед всякими негараздами. На приклад батька, його розумних ршень, порад праддних звичав, у спвпрац з матр'ю, виховувались дти. У наш сьогодншнй бурхливий час нам приходиться бути свдками того, що важливе становище роля батька почина заникати, а з тим втрачаються дуже цнн не тльки виховн, але й моральн елементи в см'. 100мо очевидцями занепаду родини, котра з втратою провдно рол батька губить сво тверд основи та позбуваться моральних вартостей, а це в першу чергу неативно вдбиваться на дтях дуже часто призводить до трагчних наслдкв. Батько, котрий завжди був охоронцем смейних пдвалин, залиша родину, а та в свою чергу втрача стабльнсть утворються розлад, валяться стни родинного затишку й утворються хаос, який важко привести до будь-якого обычного стану.

Численн дослдження свдчать, що батьки, як брабли свох дтей на руки вдразу псля х народження, надал частше граються з ними та бльше пклуються про них. Ця нова для чоловка роль турботливого батька сприятливо позначаться на розвиток немовляти та загальнй атмосфер родинного життя.

За плодами 1-го дослдження немовлята, у чиму вихованн активну участь брали батьки (татус), отримали вищ оцнки за тестами моторного й розумового розвитку, нж т, ким опкувалися переважно мами. нше дослдження довело, що так малюки виростають бльш чуйними у соцальному план, мж чоловком дружиною виника менше суперечок, спостергаться днсть цлей злагода у прийнятт ршень. (Оцнюючи ц дан, слд зауважити, що батьки, як з перших днв прагнуть брати активну участь у сплкуванн з своми дтьми, моврно, й за ншими параметрами вдрзняються вд тих, хто не намагаться встановити рзн контакти з дитиною).

У будь-якому випадку, ставлення батькв до немовлят дуже вдрзняться вд ставлення матерв. Як правило, батьки граються з дтьми, тод як матер, зазвичай, купають, сповивають годують х. Навть пклуючись про дитину, батьки збергають грову манеру. Крм того, стиль гри у батька й матер дуже вдрзняться. Батьки схильн гратися енергйнше: вони пдкидають малят у повтря, рухають хнми руками й ногами, гойдають х на колн. Матер ж поводяться з дтьми обережнше, нжно розмовляють, наслдуючи хн агукання, тощо. З раннььго вку малята, дивлячись на батька, тягнуться до нього, очкуючи задоволення, мовляв, якщо татко здесь, будемо гратися.

Батьки, у яких виникли мцн емоцйн звязки з немовлятами, чуйн до потреб та нтересв свох дтей в майбутньому та мають на их бльший вплив. Дти частше дослухаються до хньо думки наслдують х.

Роль батька у виховному процес звичайно обмежувалася в укранцв функцю покарання. Виступаючи дисциплнуючим вектором виховання, годувальник-батько сприйматься дитиною значною мрою вдчужено. Дитина мусить, скоряючись сил, слухатися, але внутршньо протесту, прагне вирватися з-пд батьквсько влади. Постать батька асоцються з владою, причому з владою як джерелом насильства. У дорослому вц людина на пдсвдомому рвн репродуку негативн настанови, як сформувалися у дитинств


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
задание экономиоти Рассмотри ситуацию: человек живёт на Крайнем Се-вере. С помощью каких

Экономика.

Человек живет на Крайнем Севере. С помощью каких благ удовлетворяются потребности

Экономика.

там лежат три яйца.у дома рос клен.Это гнездо сойки.на клёне гнездо

Русский язык.

Тыныштық күйіндегі карусель 35 с-та 3,0 рад/с бұрыштық жылдамдықпен үдей қозғалады.

Разные вопросы.

Сочинение на тему "Русский язык не сможет умереть!"

Математика.

Приветствую! Меня зовут Станислав, я представляю компанию under.site. Хотел бы предложить интересное решение

Разные вопросы.

Масса трёх одинаковых пакетов чая 180г чему равна масса

Математика.

Газообразный аммиак объёмом 2.24 л (н.у.) был полностью поглощён 14.68 мл

Химия.

Упражнение 2 Выпишите глаголы и вставьте пропущенные буквы

Русский язык.

Радиус окружности, описанной около равностороннего треугольника, равен 6. Найдите сторону треугольника

Геометрия.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт