Лист до бабус на тему "мо зимов свята"

Лист до бабус на тему "мо зимов свята"

Задать свой вопрос
1 ответ
Думаю, подойдёт


Твр Зимов свята

Взимку, если снг вже давно вкрив свою ковдрою подвря та стрхи хат, если чудернацьк коштовн взерунки прикрашають вкна осель, у нашй кран вдзначають два найбльш свята Новий рк та Рздво. Ц свята повязан з большою клькстю традицй та народних звичав.

Кожна отчизна прикраша свою оселю кольоровими  стрчками та мшурою, зелена пухнаста ялинка нби заклика свом свжим ароматом до святкування. одягають в рзнобарвн шати з грлянд новорчних кульок. Бля ц святково красун розкладають подарунки, та вся смя чека то мит, если можна буде х розгорнути. Зовсм маленьк дти чекають на Дда Мороза, який прийде вноч викона хн найзаповтнш бажання. Та й я, вдчувши всю цю атмосферу, виглядаю, раптом вн зпоявиться, развлечений  та рум'яний з морозу. Таким для мене  Новий Рк.

Але на цьому зимова казка не закнчуться, через клька днв Рздво. Це свято для мене не менш веселе.  До вечер ми готумо традицйн страви, яких неодмнно повинно бути дванадцять. ми збирамося усю родиною за святковим столом. Потм, ввечер, до нас приходять весел колядники, спвають рздвян псн та щедрвки. нод, я з моми друзями також колядую, щоб принести свято в нш родини та отримати солодощв подарункв.

Такими для мене зимов свята, найкращ в усьому роц. Вони зближують нас, дають нам велику кльксть свтлих вражень на наступний рк
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт