помогите написать твир миниатюра на тему мр збиваются

Помогите написать твир миниатюра на тему мр збиваются

Задать свой вопрос
1 ответ
Ми весь час живемо в очкуванн якогось чуда. Нам весь час здаться: те, що ми мамо сьогодн, сразу, в цю хвилину не справжнм об'ктом наших бажань прагнень. Нам здаться, що вдбуваться здесь зараз - це тимчасове, нчого не значуще або малозначне явище, всього лише одна з сходинок до справжнх можливостей. Ми думамо, що наш зоряний час, який потрбно реалзувати, ще попереду. А означать, сразу можна гнорувати. Так ми поступамо. Ми нби не вримо, що можемо стати успшними, щасливими вже сразу. Як нередко бува так. У якийсь момент толика пдносить нам на блюдечку якусь можливсть, а ми, заслплен описаним вище стереотипом, не можемо побачити в нй саме ту можливсть, яку з нетерпнням чекали, ... не використовумо . Залишамо позаду, як собаку, яку не брали на полювання. А вона просилася ... 
ДПотрбно звернути газету, встати з нагртого мсця, зателефонувати, прийти, сказати, вдповсти, принести, вднести т.д. ... А скльки у зв'язку з новою можливстю бува всляких пертрубацй! Н, це занадто тяжка праця для ледаря. Так що, уклада Омельку, краще виршити, що мй час ще не настав поки вдпочити-розслабитися ... Так чи накше, факт очевидний: МИ ВТРАЧАМО МОЖЛИВОСТ! 
Нердко в такому очкуванн чуда проходить все життя . Людина озираться вспять - з гркотою розум, що саме тод-то був його стинний зоряний час, а вн цього не розумв шанс свй упустив.еяк, правда, вдкидають шанси, що даруються життям, не з-за цього стереотипу, а через те, що у таких людей лнь сильнше бажання досягти успху. Якщо лежень визна, що зараз толика да йому саме ту можливсть, про отримання яку вн мряв, то для нього це означа, що вн повинен, грубо кажучи, пдняти свй зад почати щось робити - щоб використовувати цю можливсть! 
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт