текст розповдь на тему мй друг

Текст розповдь на тему мй друг

Задать свой вопрос
1 ответ
Я для тебя напишу два текста , а ты выбери который тебе больше подходит !
Это 1-ый

Скльки я для себя пам'ятаю, стльки дружу з Денисом, якого вс друз називають Динею. Мать клька разв спробувала поправити нас: Чому Диня? Хоча б Деня. Але залишалося звичне: Диня.
Ми живемо по сусдству, але вчимося в рзних школах в рзних класах: Диня на рк старший вд мене. Ми несли не сваримося, хоча батьки час вд часу намагаються то одному, то ншому навювати, що ми не пдходимо один одному. Правда, так було ранше. Зараз ус погодилися з цю дружбою.
Диня вдмнний друг, у нас спльн захоплення, нам подобаються однаков фльми, особливо мультики, але ми зовсм рзн. Я до двчаток ставлюся, як до хлопчикв, а вн закоханий у сусдку Галю. Мен це незрозумло, але я намагаюся робити вигляд, що все нормально. Ще: Диня абсолютно не любить Читати взагал вчитися. Если пдходить час робити уроки, вн може заплакати. Для нього що англйська, що росйська, що укранська ус мови, як ноземн. А взагал вн допитливий хлопець, з задоволенням слуха мо перекази прочитаних книжек. Ми обо захоплюмося рзними хмчними дослдами, найчастше потай вд дорослих. 1-го разу пд час такового дослду щось вибухнуло в руках у Дин. Йому дуже обпекло обличчя, довелося викликати Швидку. У лкарн довго допитувалися: Як це сталося? мй друг твердо вдповдав: Упав ненавмисно в багаття. Його дд жахливо злився: Дивися, просто як на допит. Але Диня стояв на свому. Спочатку обличчя страшенно нагадувало печене яблуко, це його дуже тривожило. Але все закнчилося благоприятно: обличчя стало гладеньким навть кращим, нж було. А головне Диня зумв довести, що вн чудовий друг. Адже хто зна, як би все обернулося, если б вн видав мене нашу справу. 
А это второй

Я маю багато друзв та приятелв. Але Сергй серед их найкращим ином. Ми живемо з ним в одному двор та навчамося в одному клас. На жаль, за одню партою ми з Сергм не сидимо. Вчител не дозволяють нам цього, щоб ми не не вдволкали один 1-го на уроках.У мого друга темне волосся, ср оч. Вн дещо нижчий вд мене зростом та худший, хоча ми з ним однолтки. Проте Сергй ма мцн руки та, взагал, не скаржиться на силу та на спортивну форму.Ми дружимо з Сергйком вже чотири роки. Разом ми грамо у футбол та баскетбол. здимо на великах на рчку та навть рибалимо там. Також мй друг прибывать до мене грати в комп'ютерн гри, тому що у нього вдома компьютер'ютера нема. Здесь наши смаки рзняться. Сергй обожать грати у вртуальн гонки, а мен до вподоби гри-мандрвки. Але це не 100 на завад нашй дружб.Сергй добрий та веселий хлопець, жвавий та бадьорий. Вн будь-если може полпшити оточуючим його людям настрй свою посмшкою чи жартами. Мй друг також обожать розповдати анекдоти та смшн стор.Сергй залишаться добрим другом не злее в грах, але й у бд. Через це твр про справжнього друга я виршив написати саме про Сергя, а не про когось ншого. Адже саме цей хлопець завжди допомага мен, не тльки тод, коли я прошу. Нередко Сергйко сам бачить, що я сам не можу впоратися з чимось. Тод вн сам спшить допомогти або дати корисну пораду.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт