Твр мнатюра на тему людина природа с часткою

Твр мнатюра на тему людина природа с часткою

Задать свой вопрос
2 ответа
Людина природа нерозривно взамоповязан мж собою. Це було завжди. Первсн люди настльки трепетно ставилися до природи, майже обожнювали . вогонь, вода, земля, небо Ус стих бачилися первснй людин божествами. Та й рослини, тварини, птахи. Це трепетне ставлення до природи сразу жевр в душ кожно людини. Наприклад, мо ставлення до ластвок. Я дуже люблю ластвок. Прижджаю в село до бабус, вдкриваю скрипучу деревяну хвртку, обнмаюся з бабусею, пю з нею чай, а потм до рчки. Ластвки вже там. Вони кружляють так низько, що крилами нбито торкаються води. У глин стрмкого протилежного берега гнзда ластвок. Там вони вигодовують свох пташенят.Живая природа дивовижна. А ще, я знаю, природа лку. Т ж собаки кшки. Дихання собак, як зясували вчен, створю в квартирах будинках протимкробну середу. Не дарма ж нашими праотцами складен приказки: Кшка на хворе мсце ляга, Собака лизне вс хвороби вилку. як
  Ще починаючи з дитячого садочку, кожна людина почина пзнавати свт, який оточу, помчати, як рзн снують рослини тварини. Людина природа мають найтснший зв'язок. Цей рослинний тваринний свт да нам вс необхдн ресурси для життя, оздоровлю вдновлю наш органзм.
  На мй погляд, людство зайшло занадто далековато у свому розвитку. Технчний прогрес призвв до екологчно кризи, порушення естественно рвноваги. Люди стали частше хворти, скоротилася середня тривалсть життя.
А чи можна покращити становище? Звсно, ус заводи з хнми трубами, що димлять, не зупиниш, кльксть автомоблв з хнми вихлопними газами не зменшеш. Але якщо кожен з нас буде хоча б кидати банки вд напов палички вд морозива в урни, не залишати в лс купи смття псля пкнка, ретельно загасить багаття - це вже буде добре. Треба починати з самого для себя.
  Природа створила вс необхдн умови для життя людини, причому передбачена кожна дрбниця, кожна мить ц неповторно загадково системи. Найдивовижнше, що все в природ взамопов'язане, все ма сво мсце призначення, кожна рослина, кожна тварина, кожна живая стота.Природа, яка нас оточу, один з найважливших чинникв, що вплива на наше життя, тому памятати опкуватися нею необхдно постйно.
Denis
Людина природа нерозривно взамоповязан мж собою. Це було завжди. Первсн люди настльки трепетно ставилися до природи, майже обожнювали . вогонь, вода, земля, небо Ус стих бачилися первснй людин божествами. Та й рослини, тварини, птахи. Це трепетне ставлення до природи сразу жевр в душ кожно людини. Наприклад, мо ставлення до ластвок. Я дуже люблю ластвок. Прижджаю в село до бабус, вдкриваю скрипучу деревяну хвртку, обнмаюся з бабусею, пю з нею чай, а
Мила Вардарян
потм до рчки. Ластвки вже там. Вони кружляють так низько, що крилами нбито торкаються води. У глин стрмкого протилежного берега гнзда ластвок. Там вони вигодовують свох пташенят.Живая природа дивовижна. А ще, я знаю, природа лку. Т ж собаки кшки. Дихання собак, як зясували вчен, створю в квартирах будинках протимкробну середу. Не дарма ж нашими праотцами складен приказки: Кшка на хворе мсце ляга, Собака лизне вс хвороби вилку.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт