твр мнатюра на тему ким я желаю стати

Твр мнатюра на тему ким я желаю стати

Задать свой вопрос
1 ответ
Ким би я хотiла стати в майбутньомуПiсля шкiльних рокiв ми станемо на порозi самостiйного життя. Настане час визначити сво уподобання й обрати одну з дорiг, на якiй би можна було б якнайповнiше для себя реалiзувати.

Нелегко обирати фах. На сьогоднi налiчуться близько чотирьох тисяч рiзноманiтних професiй. А треба обрати ту, яка приносила б людинi задоволення вiд працi i користь людям.

Я б хотiла присвятити сво життя людям: хочу стати лiкарем. Чому? Тому, що найбiльше диво i найдорожчий скарб у свiтi - це життя людини. Оберiгати здоровя i життя людей - найблагороднiша справа.

Професiя лiкаря - одна з найдавнiших професiй на землi. Ще змалку памятаю доброзичливих, лагiдних людей у бiлих халатиках, що прибывали менi на допомогу, если я хворiла. Професiя лiкаря потребу пос-тiйного вдосконалення, больших знань, високо майстерностi; бо кожен час ма сво "хвороби вiку. I, на жалко, цим хворобам нема кiнця.

Колись лiкарi навiть мрiяти не могли про пересадження певних органiв, а сьогоднi - це реальнiсть. Але, на жалко, людство сразу ма такi хвороби, як СНIД i невiдомiекологiчнi захворювання. I знову лiкарi борються за здоровя i життя людей.

Не останню роль у мому виборi професi вiдiграли лiтература та кiно. Лiкарi, медичнi сестри, санiтари перш за все турбувалися про життя iнших людей, виявляючи при цьому свою безстрашнiсть, мужнiсть, вмiння приймати правильнi професiйнi рiшення. Де ллться кров i гинуть люди, там першими на допомогу приходять врачи.

Вiйни, екологiчнi та природнi катастрофи, аварi несуть людям бiль, горе, погибель. Оперативна свочасна допомога медикiв ряту життя людей, що потрапили в бiду.

У роздумах про сво майбутн я звертаюсь саме до таких особистос тей, що раз i назавжди присягнулися словами клятви Гiпократа i не зрадили , прагнули кожен мiрою свох можливостей служити найгуманнiшiй справi на землi. Я прагну стати лiкарем, бо желаю турбуватися про здоровя людей, продовжувати хнiй вiк, вчасно рятувати м життя, надаючи м професiйну медичну допомогу.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт