Допоможть написати твр *Загадкова двоча усмшка?* Бажано с однордними членами реченнями.

Допоможть написати твр *Загадкова двоча усмшка?* Бажано с однордними членами реченнями. Допоможть будь ласочка!!!

Задать свой вопрос
Вадим Нарцов
5-6 речень
1 ответ
Канешно  я не двчина но шось придумав 
 Остап Вишня в укранськй лтератур посда особливе мсце. Як писав про нього Максим Рильський, вн свтив, як сонце, до нього люди тяглись, як до сонця. Творчсть видатного укранського гумориста вдзначаться мяким гумором глибоким лризмом.

Особисто мен найбльш усього подобаються його Мисливськ усмшки. У них письменник возвеличу найкращ риси людського нраву, висмю окрем вади опису чарвну укранську природу. Я захоплююся майстернстю Остапа Вишн, який вмв розкрити цлий свт з його болями радощами, розчаруваннями й надями навть у звичайному листочков.

Не знаю чому, але для мене Мисливськ усмшки незвичайно приваблив, бо в них письменник поднав пейзажну прозову лрику народний гумор, а героями його усмшок стали правдив украшав люди рдксно вдач. Вони щиро обожали рдну природу, бо на полювання виходили не задля того, щоб убити тварину чи птаха, а заради того, щоб для майбутнх поколнь зберегти природу у всй крас, щоб уникнути знищення помилуватися красотою навколишнього свту.

Серед багатого рзноманття сатиричних творв укрансько лтератури найдобрш й найкумеднш гуморески Остапа Вишн. Вони весел добр, х неможливо читати без усмшки. Моя улюблена гумореска Остапа Вишн це Зентка. У нй письменник з добротою гумором розповда на чудо серйозн навть страшн реч. У гуморесц йде мова про под, як вдбулися пд час Велико Втчизняно вйни.

Головний герой цього твору дд Свирид. Вн розповда, як пд час окупац рдного села йому вдалося знищити аж трьох фашиств. зробив вн це звичайними вилами, як вороги прийняли за справжню вйськову зентку. У дда Свирида була настльки велика нелюбовь до окупантв, що вн не побоявся виступити проти ворога з одними вилами. Дд Свирид згадував про мирн часи, если воював з жнкою. Псля вйни вн залишився самотнм, але не засумував, бо знайшов для для себя цкаву справу. Дд став робити грашки для дтей.

Розповдь героя гуморески Зентка просторчна, цкава й кумедна. Називаючи звичайн реч вйськовими термнами, дд Свирид робить свою оповдь ще бльш кумедною та смшною. У цй гуморесц Остап Вишня незвичайно вдало передав ментальнсть нашого народу його любов до Батьквщини. А шедевром розповд дда Свирида його оповдь про комчн сраженя з покйною дружиною. Не менший смх викликають ситуац, у як постйно потрапля герой гуморески.

Псля прочитання гуморесок та нших творв Остапа Вишн виника почуття гордост за те, що в укранськй лтератур був такий талановитий та неперевершений митець, твори якого й дос не тльки викликають доброзичливий смх допомагають сприймати серйозн реч з усмшкою, а й змушують замислитися над важливими життвими проблемами.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт