надобно розповiдь допомога звiрям взимку. 2 клас

Надобно розповiдь допомога звiрям взимку. 2 клас

Задать свой вопрос
1 ответ
Найлегше людин привабити птахв ссавцв до садка, надаючи м тимчасове або постйне житло". Дуплянки для кажанв птахв можна придбати в спецалзованому магазин або ж зробити х самостйно. Наприклад, горихвстки-чорнушки вддають перевагу дуплянкам з вдкритою стнкою. нш птахи, наприклад, лазурвки, залюбки селяться в будиночках з невеликим отвором, в яких жерсть, що розташована на переднй стнц, надйно захища гнздо вд проникнення дятлв. Велик дуплянки приваблять до вашого садка таких больших хижакв, якими , наприклад, вухата сова або боривтер.




















   Тварини проводять зиму порзному. Багатьом з них доводиться переживати численн незручност. Життя тварин стане легшим, якщо люди допоможуть м. нод людина може навть врятувати м життя.
ТВАРИНИ ПОТРЕБУЮТЬ ДОПОМОГИ    Звичайно, можна сказати, що допомога тваринам - це клопт больших органзацй або ж урядв. Проте узимку вс можуть без значних витрат сприяти порятунку тварин. жа, вода притулок взимку важлив для всх живих стот. Знищення живоплотв, лсв, осушення болт ставкв, окультурення" рельефу ускладнюють виживання зврв птахв у зимовий перод. Тому тварини охоче шукають поживу та укриття в садках. У надто сувор зими пдгодовування птахв, цлком ймоврно, що да м шанс на виживання.
ЖА ДЛЯ ТВАРИН    Птахв годувати легко, оскльки вони не потребують дорогих кормв. Якщо ви почали пдгодовувати птахв, це необхдно робити протягом ус зими, оскльки вони стають залежними вд пдгодвл. Значення зимово пдгодвл птахв пддаться переоцнц, особливо в мстах. Воно може навть перетворитися на позбавлення вд будь-яких вдходв, подання яких не шкодить найменш вибагливим видам горобцеподбних. У випадку з чорними дроздами хатнми горобцями регулярна пдгодвля обумовлю надмрне розмнження цих видв. Пдвсн годвниц забезпечують птахам безпеку, тому х з задоволенням вдвду багато хто з дрбних горобцеподбних. Горхи всх видв, родзинки, ягоди, свжий кокос - це найкращ ласощ для бльшост видв птахв. Багато видв люблять фрукти або живих комах. Необхдно подбати про наявнсть свжо води, особливо якщо природн джерела промерзли. Можна наповнити плоску миску водою поставити на землю. Ставок у садку можна хоча б частково очистити вд льоду. Допоможе також шматок дерева, що плаватиме по поверхн ставка: свши на нього, птахи зможуть дстати до води. Борсуки, лисиц, зайц, кролики косул звикли до пдгодовування в садках. По слдах на снгу можна дзнатися, чи бля смттво купи побувала лисиця. Блки також охоче приходять до годвничок для пташок у пошуках смачних ласощв.
ДАХ НАД ГОЛОВОЮ    Тваринам можна допомагати, не тльки надаючи м жу воду. Куча компосту улюбленим жаками вужами мсцем для зимування. Дрова або камння приваблюють тритонв, жаб багато комах. Велик дуплянки, що висять на деревах, зручним мсцем вдпочинку для сов та нших птахв. Будки пд самим дахом дають укриття кажанам. Ус ц притулки" потрбно розвшувати влаштовувати на досить великй вдстан один вд 1-го. Якщо вони будуть поряд, то бажаючих поселитися не буде.
жа вода
1. годвниця з сном
2. зимов овоч
3. штучне водоймище
4. годвниця з горхами наснням
5. печиво" для синиць
6. басейн для купання
7. залишки овочв
8. горхи
9. молоко котячий корм
10. кущ з ягодами
11. харчов вдходи
12. борошнян черв'яки
13. кизильник з ягодами
Укриття
14. ящик для сов
15. компостна куча
16. листян кущ
17. дуплянка
18. будка для кажанв
19. висока трава
20. очерет бля ставка
21. камння й бруквка
22. стс
23. сухе укриття пд сарам
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт