ДОПОМОЖТЬ!!!!!! треба скласти текст-опис на тему моя вишиванка використовуючи приметники!

ДОПОМОЖТЬ!!!!!! треба скласти текст-опис на тему моя вишиванка використовуючи приметники!

Задать свой вопрос
1 ответ
Моя вишиванка
Ще з давнх часв повелося так, що вишиванка то красота та обличчя справжньо укранки, козака чи козачки. Жодне веслля не обходилося без вишиванки, що ж як не сорочка може прекрасити кругловиде та рожеве обличчя молодички. Вишиванка оспвуться в пснях, описуться в вршах поетв, як най прекраснше вбрання для двчини. Але ж в сьогоденн вишиванки не тльки не втрачають свою популярнсть, а й стають справжнм витвором мистецтва укранських рукодльниць. Ранше сорочки вишивали  злее нитками, проте сразу вишивають нитками, бсером, прикрашають на рзний манр та лад, тож кожна сучасна красуня може пдбрати соб вбрання до вподоби. Нажаль, сьогодн мало кому цкаво дзнаватись про сво минуле та культуру свох предкв. Як малюсенько тих, хто займаться створенням вишиванок. Вс, що продаються в якост сувенрв, на раз штампованими на фабриках, а мж тим найбльш цнна та вишиванка, що створена власноруч. Кожен птах, кожна квтка, що прикраша вишиванку, ма сво знакчне значення, спрямоване на добре та щасливе життя. Важливими також верно пдбран кольори: червоний, зелений, чорний. Створена руками, така вишиванка всоту не тльки частинку душ того, хто зробив, а ще ланкою мж минулим, його традицями цнностями, та сучаснстю.
   Перед мною моя   вишиванка. зробила моя бабуся своми руками. На блому, як снг полотн, розкинулися чарвн квти та листя, чудернацьк та загадков взерунки. Це на фортуну, ця квтка - щоб добробут був у см - розповдала мен бабця, обережно та лагдно проводячи пальцем по вишиванц. Мене навчила моя мати, яка у свй час теж опановувала це мистецтво пд наглядом сво матер, тво прапрабабц, - продовжу вона: Здесь вся наша сторя, все життя укранцв, вс над сподвання. Можливо ти колись захочеш дзнатись про це бльше. З тих пр для мене вишиванка не просто шматком тканини з взерунками. Вона для мене священним скарбом мох пращурв.
    
Вишиванка в Укран завжди вдгравала велику роль. Вона нколи не була простою одежиною. Вона була оберегом, символом см, вдображала культурн цнност та надбанн укранського народу протягом столть, символом гармон у шлюб. Двчата готували соб вишиванки як посаг, дарували вишит сорочки коханому парубку. Тогочасну укранську хату неможливо було представити без чарвно скрин з акуратно вишитими сорочками для господаря та господин вишиванки були смейним кладом, а вмння прикрашати сорочки вишивкою - мистецтвом, що передавалося з поколння в поколння.
  Вишиванка не тльки красивий одяг, а й знак дност всього укранськго народу!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт