скласти розповидь про улюблене заняття футбол

Скласти розповидь про улюблене заняття футбол

Задать свой вопрос
1 ответ
Я обожнюю гри з м'ячем, а найбльше я люблю футбол. Як кажуть, футбол, футбол ще раз футбол! Я граю в цю гру з весни до пзньо осен на спортмайдачику та шкльному стадон. А взимку я займаюся футболом у критому зал спортивного комплексу. Мене туди запросив наш шкльний вчитель фзичного виховання, який там теж веде заняття.

Футбол дуже цкава гра. Вона розвива швидксть, кмтливсть, точнсть реакц, витривалсть. Що б не казали, а футбол трену не тльки ноги, але й тло в цлому. Футболсти також дуже загартован люди, бо ганяють м'яча на свжому повтр з ранньо весни до пзньо осен. Також футбол командною грою розвива згуртовансть та командний дух. А найбльше в цй гр мене вабить неперевершений азарт!

Я стежу за вропейськими та свтовими чемпонатами з футболу. дуже радий, що останнй чемпонат вропи, вро-2012, проводився саме в Укран та Польш. Ми з татом не пропускали жодного матча по телевзору.

Звичайно, я дуже сподвався, що збрна Украни вийде хоча б у чвертьфнал. Але, на жалко, цього не сталося. Проте Андрй Шевченко був залишаться мом улюбленим футболстом, хоч вже завершу свою футбольну кар'ру. Псля виходу команди Украни з чемпонату я вболвав за англйцв, потм переключив свою увагу на спанцв. Хоч бльшсть мох друзв пдтримували талю, я виявився правий. спаня виграла вро-2012!

Взагал, моя улюбена команда це донецький Шахтар, а в вроп - Манчестер Юнайтед. Втм, якщо в мжнародному турнр гра Динамо, я усердно вболваю за цю команду. Адже вона здобува слави нашй кран.

На жалко, я ще не побував на наших больших стаднах, тобто на Олмпйському та на Донбас-Арен. Если я пдросту, то побуваю обов'язково. Желаю подивитися на матч власними очима! А ще взьму з собою на стадон фанатську дудку та укранський флаг та щиро вболватиму за улюблен команди!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт