зьчого починаться зрада

Зьчого починаться зрада

Задать свой вопрос
1 ответ

Зрада Чи не найболючше, що може трапитися в житт людини. Зрада це майже як погибель. Погибель доври та близькост. Зрада то нби навмисне приниження близько людини.

Що саме зрадою? Адже вс ми часом обманюмо близьку людину, але зазвичай то не зрада, злее спроба не образити або небажання посваритися. На мою думку, зрада це свдомий обман очкувань людини на рахунок для тебя. Наприклад, ти впевнюш того, хто вважа для тебя другом, що обовязково пдеш з ним до лкарн, бо вн дуже хвилються, але вже в той момент знаш, що нкуди не пдеш та навть не попередиш. Тобто зрада це свдома брехня про те, що людина може на для тебя розраховувати.

Так у всьому у дружб, коханн, на робот у будь-яких стосунках мж людьми. Рано чи пзно, про зраду 100 вдомо, зрадженй людин буде дуже боляче, бо вона знатиме, що довгий час до не ставилися нещиро.

Чому люди зраджують? Мабуть, на те снують дв основн причини. Перша людин байдуже, що ншому буде боляче. А друга в не бракне смливост сказати прямо, що вона бльше не коха або не хоче сплкуватися якраз через те, що боться зробити боляче небайдужй людин, з якою не хоче продовжувати стосунки.

Кажуть, найгрша зрада то зрада самого для себя, свох поглядв та бажань. Людина ставить сво справжн потреби нижче тих, що навязують й ззовн. Вдмовившись вд для себя, можна отримати грош, популярнсть або ще щось, але якщо це насправд не те, чого ти хочеш, який в их сенс?

Зрадники жили у вс часи. Нередко знаходилися люди, як заради власно вигоди вдчиняли браму рдного мста ворогам. Та мен здаться, це правда, що на чужому нещаст щастя не збудувати. Завжди важко судити про так поняття як зрада. Можливо, у людей виправдання за зраду, проте душевний бль зраджено людини буде жити в серц завжди. Та нхто й не каже, що життя проста штука. Я сподваюся, що чеснсть щирсть у стосунках мж людьми допомагають уникнути зрад.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт