Помогите составить твiр на тему своловьина мова по укр.мове.Даю 90 баллов

Помогите составить твiр на тему своловьина мова по укр.мове.Даю 90 баллов

Задать свой вопрос
1 ответ
Роздумуючи над красотою багатограннстю сво мови, чомусь на думку спадають так рядки:
Ой, яка чудова укранська мова!
Не загинула вона у теч вкв.
Мова соловна, мова колискова
Рдного народу мох батькв.
Укранська мова наймелодйнша мова у цлому Свт, це мова Тараса Шеченка, мова Днпра та Карпатських гр, мова нашого серця. Злее нашими словами ми так нжно говоримо: Я кохаю для тебя. Наш праотцы ще з давнх- давен, неабияк пишались мощью слова. Легенди, прислвя та приказки залишились нам у спадок, як большой скарб нац.


Багато знущань та заборон дсталось укранськй мов в процес становлення, починаючи з 1627 року. Вже тод вдчуваючи страшенну пересторогу Максим Рильський закликав нас:
Як парость виноградно лози,
Плекайте мову. Пильно й ненастанно
Полть бурян. Чистша вд сльози
Вона хай буде. Врно слухняно
Нехай вона щоразу служить для вас,
Хоч живе свом оживляем життям
Укранське слово, то найсильнша зброя нашого народу. А для мене особисто- духовне надбання, що пророста в мому серц глибоко вкорняться з кожною прочитаною украномовною книгою.
Моя мова- найкрасивша, найпрекраснша чарвна, в нй стльки тамничост незвданност. Великий тлумачний словник сучасно укрансько мови мстить понад 250 тисяч слв, а ми з них вживамо чи не половину. Все частше засмчум наше мовне поле бурянами суржику та деформумо його могутню структуру.
Укранською мовою зараз говорити не популярно для мене це надзвичайний шок, молодь хвор незнанням нашо сутност про це треба не злее говорити, про це вже потрбно кричати! Захоплююсь фанатично риною Фарон, яка кандидатом флологчних наук, доцентом НУ Льввська полтехнка, псля кожного нтервю з нею, якось нравственно заряджаюсь тягнусь до свох сторичних витокв.
Памятайте, що мова починаться з вашого серця злта з вуст у пррву, размышляйте про що скажите, шануйте те, що мате, та бережть нашу соловну мову.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт