Твр на тему за що я люблю свою мову

Твр на тему за що я люблю свою мову

Задать свой вопрос
1 ответ
Моя Мова найкраща в свт! Нею освдчувалися в коханн мо ддус бабус, мо матуся татусь. Мою Рдною Мовою я сказав сво перш слова: Мать, Тато. Нею сказали сво перш слова мо дти.
сторя мо Рдно Мови починаться з 45 столття нашо ери. У той далекий час з розрзнених слов'янських племен склався етнос, що згодом сформував Кивську Русь. З того часу й починаться сторя мо Рдно Укрансько Мови.
Моя Мова одна з наймелодйнших наймилозвучнших мов у свт.
Мою Мовою мовлять, речуть, розмовляють, говорять, балакають, оповдають, кажуть, гомонять, моралзують, лепечуть, белькотять, бовкають, гаркають, гиркають оточуюч мене люди У якй мов ще така багата емоцйно-психологчна лексика, яка дозволя описати дю статус, стан вк людини, оточення та ще багато нших ознак одним злее словом? Тльки в мой Рднй Мов!
Моя Рдна Мова найбагатша в свт! У словнику мо Мови налчуться бльше 200 тисяч слв! Ще зовсм не так давно було заборонено видавати будь-як словники Укрансько Мови з клькстю слв понад 40 тисяч.
Моя Мова одна з найпоширенших мов у свт! Мою Рдною Мовою розмовляють у свт близько 45 млн. чоловк володють нею як другою мовою сплкування ще близько 15 млн. чоловк. Це забезпечу мой Рднй Мов 26 мсце серед 6 тис. мов за поширенстю в свт. Вона поширена в Укран, Блорус, Рос, Польщ, Румун, Молдов, Канад, США, Серб, Португал та нших кранах. Моя Мова державною в Укран та одню з трьох офцйних рвноправних мов у невизнанй Приднстровськй Республц (Молдова).
Задекларована державнсть мо Рдно Укрансько Мови основним двигуном обднання сучасного укранського суспльства, формування укрансько нац, уособленням укрансько державност, гарантю збереження нацонально дентичност укранського етносу державно дност Украни. З огляду на це, укранський люд держава мають забезпечувати вдродження захист мо Рдно Укрансько Мови, розбудову укранського мовного простору Але не так сталось, як гадалось.
Рзномантн аспекти глобалзац, зокрема поширення нформац електронними ЗМ, становлять загрозу не тльки "малим" мовам, але й мой Рднй Укранськй Мов. Мова, вдсутня в нтернет, то мова, що "не сну бльше" в сучасному свт. Нею не користуються в економчнй сфер та бзнес. Аналз веб-сторнок свдчить, що в нтернет переважа англйська мова (81 %), за нею йде нмецька мова (4 %), отдал йдуть японська, французька скандинавськ мови (по 2 %) та спанська (1 %). На решту мов свту припада близько 8 % веб-сторнок мереж. Моя найкраща Рдна Укранська Мова надзвичайно мало представлена в нтернет, що не може не викликати певного занепоконня.
й нш чинники, як становлять загрозу мой Рднй Мов. Ми досить часто 100мо свдками того, як навязують укранському суспльств уявлення про мою Рдну Мову як ущербну й непрестижну. мовчки все це сприймамо, не кидамося на захист сво Рдно Мови. З нашо мовчазно згоди на наших глазах здйснються найтяжчий злочин вбивство нашо Рдно Мови! 
За словами укранського мовознавця Павла Мельника це духовна руйнаця, духовне спустошення, розмивання глибинних усталених структур нашого менталтету та закорненого в сторю, культуру, у саме ство народу творчого, комункативного досвду, який налчу майже два тисячолття... Це процес руйнвний загрозливий для вс культури як цлсно саморепродуктивно системи. При втрат рдно мови звужуться не просто сфера мовлення. Звужуться культурно, ментально, когнтивно, емоцйно знекровлються весь укранський свт. Ще О. Потебня наголошував на шкдливих качествах мовленнвого змшування двох мов, що супроводжуться спустошенням свдомост (Свтов идолы рдних мов).
Дорог спввтчизники! Не будьмо байдужими, давайте разом захищати найбльше наше багатство нашу Рдну Укранську Мову!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
Рассматривая литературный язык как сложное взаимодействие книжного языка и разговорного,В.И.Чернышёв горячо

Разные вопросы.

Арабы входят в __________________ групп народов. Местом расселения арабов с незапамятных

Разные вопросы.

Грузовой автомобиль марки краз за одну поездку может доставить 7.500 кирпичей

Математика.

Определить предложения какие они по цели высказывания и по интонации

Русский язык.

"Три толстяка" Называли эту площадь Площадью Звезды последующей причине.

Русский язык.

на одной грядке коротышки посадили 3 ряда морковок по 8 штук

Разные вопросы.

эссе на тему какое образование дается в каждой семье

Қазақ тiлi.

Put the verb in brackets into the Present Indefinite. 1The Volga ,

Английский язык.

Сколько стоит коктейль молочный? Точную цену надо?

Математика.

Составить рассказ Из чего складывался культ монарха помазанника Божьего?

История.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт