Чому укранську мову називають милозвучною ?

Чому укранську мову називають милозвучною ?

Задать свой вопрос
1 ответ
Люди, як володють нею вльно можуть дуже точно передавати вдтнок мови, висловлюючи одну ту ж думку або в дуже смшний манер (що неодноразово обговорються в темах про те, як смшно звучать укранськ слова вирази) так поетичне. Особисто я можу говорити на киво-полтавському далект, який вважаться офцйним укранською мовою, так суржиком, так з вживанням далектв нших регонв. За виразност його можна порвняти з спанською мовою. Щось спльне з нмецьким. Принаймн за словами точно (перше, що спало на думку слова кома фарба, як в обох мовах мають схоже звучання значення).

Одним з майстрв укранського слова я вважаю вдомого композитора поета Володимира васюка. Одна його "Червона рута" - вже давно класика. нш псн не грше. дуже показово, що загинув вн за дивних обставин.

Крм того, переконаний, що некоректно приводити в приклад прикордонн райони. Наприклад в Берегово велика частина м100 сказать взагал на мадярському, а в деяких селах цього району укранського взагал не знають - вн ними не треба, тому що до кордону 5 км вони вльно ходять туди-сюди. Естественно, що в таких мсцях буде мшанина не на користь укрансько мови, якого сразу в Укран, на жалко, без того малюсенько. Вн удобно не розвиваться залишився на рвн середньовччя, а переважна бльшсть сучасних слв ноземного походження. Ось виходить, що сразу укранська мова виявляться тльки в пснях анекдотах.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт