твр- мнатюра на тему мй родовд

Твр- мнатюра на тему мй родовд

Задать свой вопрос
1 ответ

МЕНА РОДИЧВ ЗМНЕТЕ

У мому родовод кожен ма якусь дивовижно цкаву й неймоврно захоплюючу сторю. Бльшсть мох родичв корнн укранц. Спочатку я б хотла розповсти про родичв мо мами. Коли моя прабабуся Маря Миколавна ще була малюсенькою двчинкою, смю в т нелегк часи розкуркулили за те, що на все село в их був залзний дах швейна машина. Псля цього смю вислали на пвнч. А моя нша прабабуся , теж Маря Миколавна, жила дуже важко. Вона жила на окупованй фашистами територ у Курську. Маря Миколавна постйно працювала на завод. Це була дуже важка праця для молодо жнки. Мй праддусь, Олексй Дмитрович працював у шахт. Сразу мо бабуся Лдя Никифорвна й ддусь Олексй Олексйович живуть у Казахстан.

 

Тепер я желаю перейти до родичв мого тата. Але про праддуся й прабабусю я мало що знаю, тому я зразу желаю перейти до ддуся Григоря Васильовича. Если вн був молодий, вн дуже старанно вчився й завжди разговаривав свом дтям, що вчитися це дуже важливо для нашого життя. Псля того, як вн вдмнно закнчив школу й унверситет вн пшов працювати нженером. Але його улюбленим заняттям всього його життя було вивчання Ббл. Вн був проповдником. Мен завжди подобалось, як вн старанно вчив людей жити по Ббл. Если я ще була маленькою, вн завжди садив мене на колно, брав дитячу Бблю з картинами й розповдав мен бблйн притч.

Його дружина, тобто моя бабуся Ганна Йосипвна померла вд тяжко хвороби, залишивши семеро дтей. Псля цього мй ддусь одружився вдруге на Галин Костянтинвн, тобто вона теж мен бабуся. Коли вона була малюсенькою двчинкою життя було дуже важким. батьки померли й вона залишилися сиротою з двома братами й двома сестрами. Я дуже пишаюся тим, що мо родич й пращури укранц, й що я живу в Укран. Я дуже люблю свою смю!!!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт