Твр - моя власна фантастична сторя!

Твр - моя власна фантастична сторя!

Задать свой вопрос
1 ответ

Звичайнснького теплого лтнього вечора загралась я у двор з друзями так довго, що вже й зрки на неб з'появились. Та саме вони нас цкавили. Зручно вмостившись на лавц, ми зачаровано спостергали за тим, що дться в неб.

Там було фантастично прекрасно: зрочки перемигувались, спалахували рзними кольорами навть рухались, нби грали у пжмурки. А може це рухаються космчн корабл з нших планет? Отак ми сидли, задерши голови, розглядали небо мряли про космчну мандрвку...

Коли це зненацька одна яскрава кулька в неб почала стрмко збльшуватись. Це значило, що вона наближаться до Земл. яким же було наше здивування, если та куля приземлилась просто у нашому двор! Вона лежала у дитячй псочниц - велика золотиста та сяюча. Ми трошки злякалися дивились на все, що вдбуваться, затамувавши подих. Потм сталось дивовижне куля розкрилась шстьма пелюстками, наче квтка! Всередин кул-квтки ми побачили великий екран, на якому свтилося слово ПРИВТ! рзними мовами. Зрозумвши, що з нами хочуть познайомитись, ми помаленьку наблизились до псочниц. Всередин кул, бля екрану, ми побачили кнопки з лтерами клаватуру. Насмлившись, я швидко натиснула шсть кнопочок: П, Р, И, В, , Т. Екран гаснув, а за мить на ньому з'явився напис: ВАС ВТАЮТЬ ЖИТЕЛ ПЛАНЕТИ РОМАШКА! Клацаючи по рзнокольоровим кнопочкам, ми почали жваво сплкуватись. Прибульц також показали на екран чудов кравиди сво планети, яка була заселена квтами, що вмють розмовляти вршами. Ось один з их:

Дти дти,

Ви, як квти!

Таня маленька,

Голвка бленька.

Оля чорнява,

А Жанна русява!

Ми ще довго перемовлялись, римували та смялися. А наш матус вже кликали нас додому. Ось чарвна куля зачинилась плавненько полинула у темнь нчного неба. Радсн та збентежен ми розйшлись по домвках.

А на ранок весь наш двр розцвв фантастичним килимом з ромашок! Не врите? Вони ще й дотепер кожного лта квтують у мому двор.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт