Скласти есе на тему "Для чого я маю вивчати укранську мову"ПОЖАЛУЙСТА!!!

Скласти есе на тему "Для чого я маю вивчати укранську мову"
ПОЖАЛУЙСТА!!! Даю 50 банкетов.

Задать свой вопрос
1 ответ

Я живу в Укран, тому як патрот сво держави я мушу досконало знати рдну мову. Мова об'дну державу громадян, тому так важливо знати вмти верно гарно розмовляти рдною мовою. Правильне вмле говорння визнача освчену людину примного спврозмовника,  я хотв би справляти саме таке враження на тих, з ким сплкуюся.

По-приятеле, це мова вдомих письменникв поетв. Укранською мовою писали Тарас Шевченко, Леся Укранка, Лна Костенко, та багато нших талановитих укранських лтераторв.

По-трет, мен дуже подобаються гармоня та багатство укрансько мови. На мою думку, жодна мова свту не зрвняться з милозвучнстю та красотою укрансько. Так багато почуттв думок можна виразити задопомогою  укрансько мови.

До реч, знання мови вмння ними користуватися необхдн не тльки в говорнн. Знаючи укранську мову, я зможу читати твори написан нею розумти значення всх слв важливо нформац . Без знання укрансько мови для мене буде скадною комункаця з оточуючими самовираження.

На даний момент все бльше людей не шанують рдну мову не поглиблюються в вивчення. Рдко можна зустрти людину на вулицях укранського м100, яка б розмовляла державною мовою.  Тому я хотв би бути тим, хто зможе подати ншим гарний приклад.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт