Мен треба написати Есе на любу тему допоможть мен.Будь ласка

Мен треба написати Есе на любу тему допоможть мен.Будь ласка

Задать свой вопрос
1 ответ
Твр-есе на тему Сенс життя людини

Над сенсом життя тисячолттями мислять вчен, флософи, поети. А мен здаться, що я розумю сенс життя. Звичайно ж, сприймаю я його по-свому. не розумом, а почуттям.
Бува такий стан, если кожною клтинкою тла вдчуваш: живеш. Кожну хвилину гостро вдчуваш радсть життя. Ось саме до такового почуття люди прагнуть весь життвий шлях. саме в ньому вони все бачать сенс життя, хоча пояснюють його по-ншому. По-рзному пояснюють. Хтось - служнням Батьквщин, хтось - особистою матеральною вигодою, престижем, успхом, хтось - користю суспльству, служнням людям. Хтось бачить сенс життя в смейному затишку, тепл та продовженн роду, а хтось у релг, у флософських деях, в екстрим, азарт, влад над ншими.
Але насправд все це - лише шляхи, якими людина прибывать до омряного вдчуття повноти життя. Особисто для мене, як для багатьох нших людей, життя наповнються сенсом завдяки любов до дорогих мен людей. Це найпрекраснший шлях, як я вважаю. Любов та кохання взагал наповнюють сенсом цей свт, коли-небудь врятують його. Як спвав Володимир Висоцький: Я дихаю, означать, я кохаю. Я кохаю, означать, я живу.
Я вважаю, що насправд люди живуть все-таки не заради життвих цлей, а заради самого процесу життя. Можливст вдчувати кожну крапельку дощу, що пада на плеч лтнм деньком. Або бачити, як сонячн промен просвчують крзь зелене листя дерев. Мати можливсть говорити з ншими живими стотами, обмнюватися з ними думками.
А рзн цл в житт у людей - це насправд засоби вдчувати для себя живим, вдчувати все бльше життя, все бльше задоволення вд нього. Загалом, все бльше випробовувати на соб життя у всх його проявах: радост, переживаннях, щаст, любов, пристраст, гнву, смутку. Сенс життя - це його вершина.
Екатерина Саватюхина
Есе це маленький твр у якому создатель висловлювання думку хто не знав
Павел Пирс
понялвэ
Вовка Торлов
сообразил
Борька Седьмов
на данный момент изменю коммень
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт