80 балв!Треба написати твр: укранська мова в Укран: проблеми та перспективи

80 балв!
Треба написати твр: укранська мова в Укран: проблеми та перспективи

Задать свой вопрос
1 ответ

Не знаю, як для вас, але мен видаться досить удивительною незясовною одна неувязка, яка просто лзе в оч, точнше, у вуха, але роками залишаться поза увагою суспльства у нашй кран. Це неувязка верно мови.  

Ось дивться. У Бернарда Шоу, в його пс Пгмалон, головна героня Елза Дултл жила за часв королеви Вктор отримала, як ус дти з бдних отчизн Англ, в найкращому раз, початкову освту, тобто, вмла читати та рахувати грош. Вона виросла у передмст Лондона, де вс люди говорили на сворднй мов кокн, яку нередко взагал не могли зрозумти жител нших районв цього велетенського м100. для людей з привлейованих верств суспльства ця мова здавалася нестерпно огидною, неприпустимою, грубою, викликала подив та глузування.  

Елза майже няко освти не малюсенька, але навть вона розумла, що, не навчившися правильно вимовляти слова будувати речення, несли не зможеш пднятися вище свого жалюгдного оточення, не зможеш розпочати свою праву, не зможеш забезпечити соб гдне життя. Але вона опинилася в потрбному мсц у потрбний час, здесь й трапився професор Хггнс.  

Що ж до укранцв, то вони вважають для себя культурними та освченими людьми,  вс мають не просто шкльну освту, а унверситетську, та ще й не одну. На кожному кроц у великих мстах розташован навчальн заклади, де людей вчать, вчать,  вчать рдно мови. що, як кажуть, у сухому залишку?

Нчого. Як 100 рокв тому, правильною мовою говорять одиниц, як-от, наприклад, я. нш вдовольняються тю мовою, яку зроду чули у для себя вдома: дехто суржиком, дехто галицьким далектом, гварою. Багато людей говорять досить правильною росйською мовою.  

Як досконале знання мови вплива на суспльний стан та длову успшнсть укранця? За моми власними спостереженнями няк. Щоб це зрозумти, достатньо злее на пвгодинки увмкнути телевзор. За цей час ви почуте вд дикторв, ведучих, вд просто людей, вд високоповажних людей, в тому числ бзнесменв депутатв парламенту стльки словесного бруду, що для вас стане соромно за стан освти, вихованост, обзнаност людей щодо хньо мови. Складаться враження, що м не подобаться мова, якою вони змушен говорити, що насаджують штучно, примушують говорити мовою, на якй вони не думають, якою не володють.  

Я желаю сказати, що в нашй кран, на вдмну вд Англ 19 сторччя, знання, а точнше незнання мови не запорукою успшного життя, тобто, можна стати заможним щасливим, користуватися високим становищем та мати мдж поважно особи, не маючи навть достатнього словникового запасу.  Тому перспективи розвитку мови, на мй погляд, залишають бажати кращого.

Побеседуй трохи, я скажу, хто ти, - жартують флологи. справд, хто ти насправд про це скаже твоя мова.  

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
по шкале высот определить ,в каком направлении происходит понижение релефа уральских гор

География.

Помогите пожалуйста написать Сочинение Овчинникова "победитель'

Литература.

Здравствуйте. Нужен цитатный план испытания лётчика в лесу главы2-13 по повести

Разные вопросы.

Я хочу найти решение и ответ для этой задачи и получить

Математика.

Здравствуйте Меня зовут Виталий, я AdOps-аналитик компании  Adfinity.pro Заинтересовал ваш проект obrazovalka.com Думаю сможем увеличить

Разные вопросы.

мне очень срочно нужно сочинение по рассказу экспонат номер по дной

Литература.

мне очень срочно нужно сочинение по рассказу экспонат номер по дной

Литература.

В семье из трех человек три электронных устройства: ноутбук, планшет и

Разные вопросы.

Жаркыраган кашка маш жаралгандан ашка маш табышмак жообу менен

Кыргыз тили.

За лето подруги прочитали 48 книг.Причем Оля прочитала в 3 раза

Математика.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт