СРОЧНО написати художнй твр на тему: Як наш клас готу контент

Безотлагательно написати художнй твр на тему: Як наш клас готу контент для заповнення блога

Задать свой вопрос
2 ответа

Одним з найцкавших найбльш вражаючих феноменв нашого часу доступ до величезного обсягу нформац. Проте, чим доступншою для використання осмислення нформаця, тим грше ми в нй орнтумося. Цей феномен продуктом надлишку нформацйно пропозиц, а це призводить до того, що сучасна людина ризику потонути в мор знань. До цього додаться загроза фейкв, непереврених фактв, манпуляцй.

Як же дяти учнев в нформацйному простор? Саме медаосвта, за свдченнями фахвцв ЮНЕСКО, нструментом захисту вд шкдливих ефектв трендв, бо повязана з усма видами меда друкованими, графчними, звуковими, взуальними тощо. [1,3].

Завдання медаосвти:

Формування критического мислення як компоненту свдомого споживання медапродукц;

Розвиток вмння створювати власн медапродукти.

Сьогодн ми розглядамо меда як ретранслятор дйсност, який частково займаться виробництвом тиражуванням знань про реальнсть. Учн як активн користувач рзних меда, не завжди розумють стинний сенс повдомлень, мотиви механзми х створення. Саме тому актуальною технологю на уроках укрансько мови та лтератури медаосвта та створення  власного медахолдингу [2,4]. Проте проривн нновац не народжуються в рамках жорстких верховодил дедлайнв. Щоб розвинути творче мислення команди (вчителв, дтей, батькв), преподаватель повинен стати фасилтатором, тобто не керувати процесом, а направляти.[3,2]. Медаосвта передбача методику проведення занять, засновану на проблемних, евристичних, грових та нших продуктивних формах навчання, як розвивають ндивдуальнсть учня, самостйнсть його мислення

Нам несли нудьгувати, адже ми- пдлтки. Якось нам потрбно було пдготувати "контент" для власного блогу. З одн сторони це важко якщо працювати хто як що захотв те й робить, та якщо працювати злагоджено домовитисьь хто що буде шукати а хто буде писати а хто можливо вдзнме деклька фотографй чи навть вдео бота пде " як по маслу". Ми домовились що ( отдал перелчуй хто що робив)

Подробнее - на Znanija.com - znanija.com/task/31387991readmore

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт