твр на тему дбайливого ставлення до природи

Твр на тему дбайливого ставлення до природи

Задать свой вопрос
1 ответ

Мешкаючи у большому мст, ми завжди вдчувамо нестачу сплкування з природою. Тому у вихдн дн нас так тягне посплкуватися з нею, усамтнитися вд усх виниклих заморочек.

Але дуже нередко, прижджаючи до лсу, до водойми ми помчамо, що люди не дбають про чистоту мсця, де вони нещодавно були. Гарний настрй псуться, коли бачиш, що на зеленй ягднй полян лежить цла куча смття з пластику, скла та целофану. Це смття буде десятки чи навть сотн рокв збергатися до повного розкладання. Ще непримнше бачити, як у водойм плавають пластиков пляшки поруч з лебедями та качками. Сучасн люди здебльшого пклуються про себе, забуваючи про майбутн поколння. Якщо ви забули загасити багаття, прибрати все смття, то не можна стверджувати, що ви любите природу.

Яко велико шкоди завдають довкллю сучасн заводи й фабрики! Вони засмчують рчки шкдливими викидами, а повтря через задимлен труби втрача свою свжсть Скльки на виготовлення паперу вирубуться лсу! Але ж саме вн гра дуже важливе значення в очищенн повтря та насиченн його киснем. З надр земл постйно добувають корисн копалини, але ж вони колись скнчаться

Отже, людство повинно термново переглянути сво ставлення до навколишнього свту. Природа наша мати, тож потрбно поважати!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт