ПОЖАЛУЙСТА СРОЧНО!!! мн твр "мо улюблене свято"

ПОЖАЛУЙСТА Безотлагательно!!! мн твр "мо улюблене свято"

Задать свой вопрос
1 ответ

Якщо мене запитають, яке свято я люблю найбльше, я вдповм, не замислюючись Новий рк. Це мо улюблене свято, тому що вн несе в соб казку. Вс знають, що це дине чарвне свято в роц. Вн обця багато подарункв, зимов канкули, розваги, веселощ, походи в гост та зустрч з друзями й родичами. Ще в цей час показують вс мо улюблен фльми.

Кажуть, що пд Новий рк можуть збуватися будь-як мр. Я теж в це врю, адже коли ж м ще збуватися, як не в новорчну нч? До нас приходять Дд Мороз з Снгуронькою, дарують подарунки та гарний настрй. Вс члени родини радють веселяться. Я вже намалював для них святков листвки й вивчив врш про зиму. Сподваюся, що м буде примно.

Я мрю отримати на Новий рк собаку. Мен довелося довго вмовляти батькв , можливо, в цьому роц вони все-таки подарують. Мен дуже хочеться мати ретривера. Це прекрасна, блага собака, яка ста врним приятелем свом господарям на все життя. Я, звичайно, розумю, що догляд за песиком це велика вдповдальнсть, але я до цього готовий.

Батьки з самого раннього дитинства влаштовували для мене на Новий рк справжню казку: тато переодягався в Дда Холода, ми прогуливались на новорчн вистави, мене чекала куча сюрпризв. Тому це свято стало для мене самим радсним довгоочкуваним.

У нашй школ теж святкуванню Нового року придляють велику увагу. У нас завжди проводять концерти, в яких може взяти участь кожен охочий, органзовують привтання один 1-го вчителв. Це дуже зближу. Ще пд Новий рк ми прикрашамо клас. На вкна вшамо паперов снжинки, на дошку мшуру. По стнах розвшумо святков плакати, як сам малюмо.

Не можу дочекатися настання Нового року! Ми з друзями обовязково будемо кататися на санках ковзанах, грати в снжки й лпити снговикв. Адже це свято люблю не тльки я, але й вс мо друз.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт