мен треба твр про "чарвну оснь"

Мен треба твр про "чарвну оснь"

Задать свой вопрос
1 ответ

Чарвна пора

Яка чарвна осння пора! Дерева в золотистих нарядах, вопли журавлв, що вдлтають у вирй, пянкий запах прлого листя все це створю дивовижний осннй настрй.

У цей казковий час року я дуже люблю гуляти в парках. Кожне дерево ма сво ункальне золотисте або багряне плаття. Здаться, нби тисяч вишивальниць днями й ночами сидять над чудовими шалями. А згодом швидкий втер вкрива кожне дерево та кущик одню з таких шалей.

Оснь дивовижна пора року!

Я люблю чарвну оснь!

Деяк мо друз та знайом люблять зиму за можливсть покататися на санках пограти в снжки. Деяким, особливо двчаткам, подобаться весна час, если все цвте та можна кожен денек плести шикарн внки. нш чекають лта, щоб з ранку до вечора гратися на пляж. А я шалено радю приходу осен. мене зовсм не ляка початок шкльних занять. Навпаки, це можливсть побачити друзв, як вижджали на все лто до бабусь. Можливсть розповсти та почути багато кумедних сторй. Але навть це не головне в настанн осен.

Оснь чарвна пора, саме тому так люблять живописцы, поети й люди рзного вку та професй. На мою думку, цей час року можна роздлити на клька перодв. Перший починаться з першо половини вересня, если ще не очень вдчуваються змни в природ. Останнй перод листопад з його вогкстю та холодом. Не дарма цей мсяць називають воротами зими. А посередин знаходиться та чудова пора, яка зветься золота оснь.

На честь живописцы не втомлюються писати картини, а поети й письменники не припиняють складати красив твори. А я завжди буду з нетерпнням чекати приходу. Чому вона золота? Тому що природа немов одягаться в сукню, розшиту золотими нитками. Все перетворються, змню свй вигляд, буя яскравими барвами. Мен здаться, навть влтку не можна побачити стльки квтв, скльки х зявляться восени. Жовтий, червоний, помаранчевий набувають стльки рзних вдтнкв, що х неможливо описати жодною мовою свту. Вс кущики та деревця, немов модниц, кожен денек мняють свй наряд. Ще вчора вони тльки починали жовтти, сьогодн вже вдливають золотом, а завтра додадуть до свого образу клька червоних пелюсткв.

Мен здаться, що оснь нагаду собою вродливу жнку, тому я просто обожнюю!

Дивовижна оснь

Оснь дивовижна пора. Це той перод, если природа найгарнша. Все навколо буя рзнокольоровими яскравими барвами. вд споглядання ц краси неодмнно пднматься настрй.

А ще це час, если можна бгати, розкидаючи ногами листя, падати в листян замети. Можна пдкидати листя над головою та голосно реготати вд задоволення. нхто не засудить, бо восени навть доросл люблять згадати дитинство та повеселитися. Можна плести яскрав внки або дарувати мам вогнян букети. Я люблю оснь за те, що вона подарку нам вдчуття щастя.

Якою б талановитою не була людина, й далеко до хисту природу, чи творння вражають дивовижною красотою.

Отже, чарвна оснь найгенальнший у свт живописец.

Мария Солминова
написала з нтернету,вчитель скаже - _-
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт