Будь ласка допоможть написати твр на тему Чи можна купити мрю

Будь ласка допоможть написати твр на тему Чи можна купити мрю

Задать свой вопрос
1 ответ

Твр на тему Моя мря

Мря це те, що завжди важко виконати. Але саме це почуття пдтриму в нас життя, прагнення до не, прагнення до якось мети, це дуже важливо. Адже если у людини нема няко особливо мети, йому важко живеться. Н до чого прагнути, нема няких амбтних планв на майбутн, хоча б на найближче.

Але я не желаю так жити. У мене мря, яка, як я впевнений, все ж таки збудеться если-небудь. Моя мря поляга в тому, що я хочу похати за кордон подорожувати. Не надто важливо, в яку саме крану, але все ж з усх вропейських кран видляють я Англю, не Америку, а саме стару добру Англю. Також, Франця Швейцаря крани, як я если-небудь вдвдаю. Моя мря може дуже вже нереальний, але саме тому вона поки що мрю.

Багато б людей запитали, чому саме така вддалена мря, мета. на це вдповдь. На то мря, щоб вона збувалася не дуже швидко вдразу, накше було б тошно, довелося б вигадувати нову мрю. Але, якщо серйозно, то мен хочеться розвиватися. Я желаю стати самодостатньою особистстю, знати все, що тльки можна пде мен на користь. Хба погано бути розумною освченою людиною, ндивдуальною особистстю? Я вважаю, що важливо мати хоч щось сво, не вд кумирв генв батькв, а саме сво особисте.

Моя мря недарма така. Подорож це практика в реальност. Можу багато читати, дивитися чути про вс крани але все це злее теоря. А побачити все на практиц ось моя мря.

Крани, як я найбльше хотв би побачити недарма обран мною саме такими Франця, Англя Швейцаря. Для мене ц крани асоцюються з чимось добрим, старим издавна, на жалко, минулим, що було б для мене дуже примно зараз. Англя це мсце проживання багатьох мох улюблених персонажв з книжек дев'ятнадцятого столття, в загальнй складност детективв, але й нших жанрв теж. Известен романи-детективи Агати Крст мо улюблен книжки, персонаж теж, а тому ця крана для мене, як щось знайоме. А ще знаменитий Шерлок Холмс большой детектив-сищик. Вдвдати його будинок-музей на Бейкер-стрт от ще чого я дуже желаю. Багато рзних нацональностей я хотла б побачити в цй кран. Годинник Бг-бен дуже б хотла почути мелодю цих годин в певний час. Париж у Франц це м100 мод, самий головний з усх кран по модним тенденцям. Тому мен було б цкаво похати в цю крану, щоб вдвдати известен мста, и не тльки знаменит.

Врю, дуже хочу цього, що моя мря збудеться. Головне, як кажуть мудр люди, - вра надя.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт