Твр-роздум "Гарний вчинок мо подруги"1-2 сторнки.

Твр-роздум "Гарний вчинок мо подруги"
1-2 сторнки.

Задать свой вопрос
1 ответ

У житт кожно людина завжди мсце видатному вчинку. Вс ми звичайними людьми, аж няк не героями, але, тим не менш, нод ми можемо очень наблизитися до людського деалу, зробивши щось таке, що дасть можливсть пишатися собою ще протягом тривалого часу. Я не раз ставав свдком справжнх вчинкв з боку знайомих мен людей. нод на так вчинки зважуються мо близьк друз. Звичайно, далековато не завжди ц вчинки по-справжньому геройськими, але якщо дивитися на них в контекст звичайного життя, вони виразно видляються стають дуже помтними.

Нещодавно мй друг розповв мен про те, що вн нещодавно зробив. я був вражений його дю, адже вона, як мен здаться, самим справжнм вчинком найвищого рвня. 1-го разу мй друг повертався додому псля важкого робочого денька. У нього дуже важка робота, на нй вн надзвичайно очень втомлються, кожен денек йому доводиться виконувати великий шматок роботи, при цьому вн отриму зовсм не так багато, як повинен був. Тим не менш, вн не обзлився на свт, залишившись звичайним нормальним хлопцем, який прожива сво життя в очкуванн кращих часв. Если вн повертався додому, по дороз, неподалк вд себе вн побачив жнку. Вона виглядала дуже втомленою виснаженою. Як виявилося, вона прихала в гост до сина, заблукала, у не сла телефонна батарея. При цьому вона повинна була донести дв важк сумки з гостинцями. Так, так непримност нод трапляються з людьми. Мй друг не змг просто пройти повз не, вн просто не змг утриматися, совсть би не пробачила йому. Вн пдйшов до жнки запропонував й свою допомогу. Вона довго вдмовлялася, але бачачи, наскльки вона втомилася, вн наполягав на тому, аби й допомогти. Вони обйшли весь район, при цьому мй друг носив сумки ц жнки, але все-таки вони вдшукали той дм, де живе син. Вона була дуже вдячна мому другу, а я виршив, що останнм часом його вчинок це кращий вчинок, який я знаю. Звичайно, някого геройства в тому, щоб допомогти донести до будинку сумки жнц нема, але все ж варто поглянути на це трохи по-ншому. Чи багато б нших людей змогли б запропонувати свою допомогу в аналогчнй ситуац? Я сильно в цьому сумнваюся. Я мыслю, якщо б там не було мого друга, бдна жнки так не змогла б упоратися з ситуацю.

Вчинки бувають рзн, нод навть в мому оточенн люди, як вчиняють по-справжньому смлив вчинки, за як можна пишатися. Я пишаюся свом другом та його вчинком. нехай комусь здасться, що це була злее дрбниця або щось незначуще, я безусловно переконаний, що насправд цей вчинок видатний, вн характеризу мого друга з кращого боку.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт