Напишiть будь ласка, дуже швидко потpiбно, даю 20 балiв, тiльки напишiть

Напишiть будь ласка, дуже швидко потpiбно, даю 20 балiв, тiльки напишiть прошу. Треба написать лист другу/подрузi з вставними словами на жалко, на думку, до речi, звичайно

Задать свой вопрос
1 ответ

деклька варантв

1) Добросердечного дня, Оленко!

Пише тоб твоя подруга Галинка. Зараз я вдпочиваю на канкулах у сво бабус. Мен тут дуже цкаво. Зранку я допомагаю свой бабус нагодувати домашнх птахв та тварин. Це цкаво тому, що для малесеньких курчат та гусенят бабуся готу спецальний корм, замсть води да вдвари травок. Все це робиться для того, щоб малята не захворли. А ще я рву травку для кози, мию посуду, прибраю у кмнат.

Бабуся навча мене збирати сушити лкарськ рослини, а потм робити з них чудодйн вдвари.

Тут , з якими ми ходимо на рчку купатися, дивимося фльми, грамо в цкав гри. А ще мен подобаться смчне цлюще козяче молоко.

Пиши, як проводиш канкули ти.

До зустрч!

Галинка.

2) Привт, Тетянко!

Було дуже примно отримати твого листа! Втаю тебе з обранням старостою класу. Я врила, що оберуть саме тебе, бо ти дуже вдповдальна та кмтлива.

Почну з головного я навчилася кататися на велик! Ти ж пам'яташ, як мен цього хотлося. Свого в мене не було, а друз, якщо пропонували мен покататися, то не недовго. А для того, щоб навчитися хвацько крутити педал, потрбен час

Та сталося чудо батьки купили мен велосипед. Тепер я не розлучаюся з свом двоколсним приятелем. Звичайно, катаюся я ще не деально, постйно збиваю колна та набиваю синц, але рвновагу тримати вмю.

Минулого тижня в нашй школ був день зустрч випускникв. Традицйно старшокласники готують для их розважальну програму спвають, танцюють, розповдають чудов стор декламують врш. Цього разу наша вчителька з музики попросила мене зграти на святковому концерт талйську польку! Уявляш?!

Я дуже нервувала це ж мй перший сольний виступ на сцен. Найбльше боялася, що вд хвилювання забуду ноти, але все пройшло пречудово. Всм дуже сподобалось. Стльки оплескв я ще несли не отримувала.

Напиши мен одразу, як отримаш листа! Чекаю на твою вдповдь!

Оля.

3) Привт, Володю!

Отримав твого листа, велике спасиб.

Володя, я такий радий, що тебе в клас вибрали старостою. Вд усього серця я для тебя вскрываю!

Я теж желаю розповсти про сво успхи: наш клас по успшност в школ найперший. Розповм тоб трохи про наше шкльне життя.

Наш клас досить дружний, ми намагамося завжди придумувати цкав нов справи. Наприклад, в даний час органкличумо ляльковий театр. Хлопчаки майструють реквзит, ляльок, а двчатка шиють лялькам костюми. На новорчному ранку планумо прем'ру. Нам у всх наших справах допомага Свтлана Олександрвна, класний кервник.

Вс учн нашого класу вчинками справами намагаються зберегти звання переможця.

Дорогий Володимир, вд ус душ втаю тебе, всх твох близьких з наступаючим святом - Новим роком! Як ти думаш провести канкули? Напиши мен. ще: якими справами твй клас може пишатися?

До быстрого побачення!

Твй друг Сергй.

4) Добросердечного дня, люба подруго!

Хочу привтати для тебя з наступаючим Новим роком! Нехай здйсняться тво найзаповтнш мр! Дуже сумую за тими теплими лтнми деньками, як ми проводили з тобою! Як ходили до лсу, вдпочивали бля озера, допомагали мой бабус на город!

Хочу спитати, як там Рекс? Мабуть, уже пдрс не такий кумедний! Як у тебе справи? Що нового? Чи у вас снг? У нас снгу було багато, але потеплшало вн розтанув!

Ще трохи, скоро канкули! Прикро, але прихати ми не зможемо. Але дуже хотлося б!

Пиши, чекаю на вдповдь!

5) Доброго денька, Василю!

Одержала твого цкавого листа й дуже зрадла. Добре, що справи в для тебя йдуть гарно. Василю, я нердко згадую щаслив дн, як ми провели з тобою в табор вдпочинку. Малюсенько не щодня мен уявляються мил знайом картини: сосновий лс поблизу табору, дзеркальне плесо ставка серед мальовничого кравиду, галявини, вкрит пахнущими лсовими квтами.

Чи памяташ ти, друже, як забавно було всм у денек вдкриття табору вдпочинку? Але ж як швидко просветв мсяць, от вже час хати додому! Так не хотлося розлучатися з тобою: ми зробилися такими близькими друзями. Це вперше в мому житт.

Васильку! Перше вересня наближаться. Незабаром продзвенить голосний шкльний дзвнок, вс ми сядемо за парти. Тож напиши мен, як почався новий навчальний рк у вашй школ. Чи ти нарешт виршив, яке хоб буде цкавити для тебя в наступному роц? найголовнше: чи придеш ти наступного лт до табору вдпочинку? Я б дуже хотла цього. До побачення, друже мй.

З найкращими побажання твоя подружка Лза!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт