20 баллв! Будь ласка! Твр на суспльну тему "Де краще навчатися,

20 баллв! Будь ласка! Твр на суспльну тему "Де краще навчатися, в Укран, чи за кордоном?"

Задать свой вопрос
1 ответ

Щороку все бльше укранцв виздять для навчання у вропу, США, Канаду чи навть Латинську Америку. Чим же так приваблив нш крани? Ми знамо щонайменше 9 переваг навчання за кордоном.

1. Широкий можливост навчання. Система освти багатьох кран дозволя студентам самостйно обирати предмети графк лекцй. Це значно спрощу життя, особливо якщо в тебе пдробток чи бажання взяти додатков курси. Крм того, студент може отримати подвйний диплом за двома рзними спецальностями.

2. Легкий вступ до вишу. До багатьох захдновропейських ВНЗ можна вступити без складання будь-яких спецалзованих спитв або ЗНО. Зарахування до вишу вдбуваться на основ середнього раута атестата. Звсно, доведеться довести, що ти володш ноземною мовою на достатньому рвн, та порвняно з укранськими унверситетами, вступна кампаня проходить простше та зрозумлше.

via GIPHY

3. Самостйне життя. Обравши навчання за кордоном, починай готувати для себя до самостйного виршення заморочек хочеш цього чи н. Сам плануватимеш час на боту та розваги, сам готуватимеш сти купуватимеш усе необхденьке. Звучить трохи ужасно, але такий етап чи не найкраще готу до дорослого життя. Чи не про самостйнсть ти мрш, если в черговий раз сперечашся з батьками?

4. Практика. Навчальна програма багатьох ВНЗ передбача не злее опанування теор, але отримання практичних навичок. Стажування може бути навть обовязковим псля отримання диплому або пд час самого навчання. Взовий режим багатьох кран дозволя студентам псля закнчення вишу перебувати у кран навчання ще близько року задля отримання досвду.

via GIPHY

5. Подорож. Нередко для студентв зарубжних вишв вдкриваються багато можливостей для мандрвок. Стають у нагод спецальн програми, низька вартсть квиткв чи просто вдсутнсть взових обмежень нов крани пдступно чекають вас, поки ви сидите в бблотец за есе.

6. Розширення свтогляду та можливостей. У кожнй кран свй пдхд до життя. Ви зустрнете людей з ншим мисленням, новим пдходом та бльш вдкритих до експериментв. Як верховодило, створити власний стартап або отримати грант на розвиток нових напрямв наукових дослджень значно легше завдяки тривалим державним програмам пдтримки нновацй.

via GIPHY

7. Вивчення ноземних мов. На програми для ноземних студентв зазвичай приздять представники багатьох кран. Таким чином, навчаючись за кордоном отримуш можливсть вивчити мову крани перебування плюс практикувати нш мови з х носями. Деяк студенти навть заробляють на таких мовних уроках.

via GIPHY

8. Аспрантура без колдунстратури. Якщо ти маш бажання вступити на аспрантуру в американський чи канадський виш, нхто не вимагатиме документв, що пдтверджують наявнсть колдунстерського ступеню за тю ж спецальнстю. Особливо це стосуться спецальностей у сфер Т, нженер, механки, робототехнки, медицини та генно нженер.

9. Працевлаштування мр. Мжнародний диплом пдвищу ваш шанси влаштуватися на омряну посаду в Укран чи за кордоном. Мжнародн компан на територ Украни привтнше ставляться до кандидатв з вропейською чи американською освтою, як верховодило, пропонують вищий рвень заработку. Вдразу псля закнчення вишу можна заробляти вд 100 тисяч доларв у рк.

Погодься, правильний вибр освти за кордоном прямо впливатиме на тво майбутн. Варто отримати консультацю того, хто знаться на перевагах освтнх програм, тонкощах вступу та взових питаннях. Можливо, саме Anyway змнять тво життя?

Валентина Балглей
Ты просто его скопировала
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт