Напишiть будь ласка, дуже швидко потpiбно, даю 20 балiв, тiльки напишiть

Напишiть будь ласка, дуже швидко потpiбно, даю 20 балiв, тiльки напишiть прошу. Треба написать лист другу/подрузi з вставними словами на жалко, на думку, до речi, звичайно

Задать свой вопрос
2 ответа

Привт, друже!

Пишу тоб з серця нашо Украни - Кива. Знаш, мен здесь так сподобалося! Велик будинки, багато машин, рзнобарвн втрини магазинв приваблюють свою неповторнстю.

На думку киян, Кив - хоч гарне м100, але дуже забруднене. Звичайно, не погодитися з ними тяжко, адже так зрозумло, що в больших мстах проблеми з свжим повтрям.

Знаш, поки я знаходжуся здесь, я вдвотдала багато мальовничих паркв, кразнавчих музев та ще массу цкавих мсць.

Але , нажаль, канкули вже добгають кнця, тому скоро повернуся.

До реч, я знайшла тоб подарунок ще привезу кучу магнтикв з рзних куточкв Кива!

До зустрч, (тво м'я)

Написати лист подруз, використовуючи подан слова пропоную так:

   Привт, Лзо!

   Пише тоб твоя подруга (ваше мя). Як ти закнчила семестр? Як в тебе справи? Як почуваються тво батьки? У мене все добре. На жаль, ц зими я не зможу прихати на канкули до бабус. Тому ми з тобою не побачимось. Мабуть, чекатимемо зустрч вже до лта. 

   Я закнчила семестр хорошисткою. На думки мами, я могла б мати бльше гарних оцнок. Звичайно, вона права. Я дуже багато часу провела у художнй школ. Через це я не придляла багато уваги навчанню. Можливо, ти на свята придеш до нас? Спитай у мами дозволу та одразу вдпишись.

  З повагою

  (ваше мя)

2 варант ( мыслю , не такий хороший , як перший)

Привт, Ася! Як у тебе справи? У мене, звичайно, все, як завжди, добре. Нового нчого нема, якщо не вважати того, що наша кшка Мурка вчора народила п'ять чарвних кошенят. На мою думку, вони дуже украшав, особливо блий з чорним оком. Звичайно, ми не будемо х топити, ми ж не дикуни, а роздамо людям. Якщо ти хочеш соб 1-го, то я можу подарувати тоб. Якого ти хочеш: чорного з срим хвостиком, бежевого, срого або чорно-блого? Ясна рч, блого з чорним оком я залишу соб. З нетерпнням чекаю вдповд. *м'я вдправника*

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт