Скласти твр Есе "У чому поляга життвий успх?"

Скласти твр Есе "У чому поляга життвий успх?"

Задать свой вопрос
1 ответ

Для одних людей життвий успх поляга передусм у матеральному добробут. Для нших зовсм в ншому. м чуж грошов проблеми. Вони захоплен свою роботою та знаходять душевний спокй у зовсм нших цнностях. це теж свого роду життвий успх. На мою думку, вн поляга в сукупност нравственного задоволення, искреннего спокою та матерального добробуту. Тльки за сукупност цих благ людина може почуватися щасливою, тод голова звльняться вд буденних клопотв, й не доводиться думати про хлб насущний. У не зявляться бажання працювати, втлювати в життя цкав де. Ще Григорй Сковорода стверджував дею сродно прац: якщо праця вдповда искреннему покликанню людини, нахилам, то людина щаслива.

це стосуться не злее карри, а й особистого щастя. Людина, яка ма улюблену роботу робить успхи, ма шанувальникв свого таланту, без домашнього затишку не може бути повнстю задоволеною життям. Тльки смейний добробут може зробити по-справжньому щасливою. так люди свй життвий успх повязують з зарядом позитивно енерг, отримувано в кол см.

Але життвий успх водночас, як рулетка: одному таланить, а ншому н. А з ншого боку, людина сама творцем свого щастя. У кожного ма бути наполегливсть, терпння, а головне бажання досягти чогось у житт.

Отже, скльки людей, стльки й думок. вс вони рзн. Це залежить вд виховання, вд рвня знань, навть вд особистих якостей людини.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт