Допоможть будь ласка.Мен треба твр про улюблений серал (Волл)

Допоможть будь ласка.Мен треба твр про улюблений серал (Волл)

Задать свой вопрос
1 ответ

ВОЛЛ (англ. WALLE) американський комп'ютерний анмацйний науково-фантастичний фльм 2008 року, створений студю Pixar Animation Studios знятий Ендрю Стентоном, чий попереднй фльм У пошуках Немо отримав Оскара за найкращий анмацйний повнометражний фльм. В основу фльму покладена сторя бота на м'я ВОЛЛ, який призначений для очищення Земл вд вдходв у дальнему майбутньому. Врешт-решт вн закохуться в ншого бота на м'я ва слду за нею в космчний простр за пригодами, що змнять долю його виду долю всього людства. Бюджет картини становив 180 млн.

Релз фльму в США Канад вдбувся 27 червня 2008 року, в Укран 23 червня 2008 року. В перший денек показу фльм збрав 23,1 млн, а протягом першого тижня сума касових зборв зросла до 63 млн, у 3 992 кнотеатрах, що зробило картину лдером нацонального прокату США. Загальн збори картини у свт склали 521 млн, в США 224 млн. В Укран загальн збори склали 1 223 653, що дозволило картини поссти 13 мсце за кассовоми зборами в кран за 2008 рк.

За традицю Pixar, прем'ра ВОЛЛ вдбулася разом з прем'рою ще 1-го малометражного фльму Presto.

ВОЛЛ був зустрнутий з переважною бльшстю позитивних вдгукв серед критикв на узагальнюючому критичн вдгуки ресурс Rotten Tomatoes з 227 рецензй 96 % позитивн, всього 9 негативних. Фльм збрав 534 млн. по всьому свту, виграв Золотого глобуса за найкращий анмацйний фльм, премю Г'юо за найкращу постановку, велико форми, Оскара за найкращий анмацйний фльм, а також був номнований на п'ять нагород 81-о церемон вручення прем Оскар. За версю журнальчику Тайм у категор Найкращ фльми десятилття, картина займа перше мсце.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт