Твр в публцистичному стил (6-8реч) на тему мй життвий вибр з

Твр в публцистичному стил (6-8реч) на тему мй життвий вибр з прислвниками

Задать свой вопрос
1 ответ

Рано чи пзно кожна юнка кожний юнак повинн виршити для для себя ц найважливш питання. Яке мсце в мому житт займе релгя? Яку професю вибрати? Хто ж, нарешт, стане мою законною половиною? Вд того, як ми х виршимо, залежатиме решта нашого життя.

Яке мсце в мому житт займе релгя? Свдомо чи н, але ви й так шукате саме ту всь, навколо яко буде обертатися ваше подальше снування. Якщо стинн духовн цнност закладен у вас з дитинства, то, зрозумло, душа ваша прямуватиме до Господа. Якщо ви гадате, що сенс вашого життя в отриманн насолод, то тим самим ви позбавляте його смислу й усяко вартост.

Яку професю вибрати? Врний вибр непосредственно спецальност для кожного надзвичайно важливий, бо ж бльшу частину дня ми проводимо, виконуючи сво професйн обов'язки. якщо справа, якй ви присвятите сво життя, залишить вас байдужим не стане винагородою за вашу працю, ви приречен на довчну нудьгу, сум духовну порожнечу.

А кого вибрати в супутники життя? Вд виршення цього питання залежатиме, з ким ви станете одним тлом душею, хто вкусить плд вашо зрлост. Разом з цю людиною ви станете ростити ваших дтей, вона роздлить з вами й горе, й радощ життя. Але поспшнсть може привести до катастрофи, та трагедия ця може бути не тльки особистою це крах см', усх надй молодих , що найтрагчнше, катастрофа й для дтей!

Отже, зрозумло одне: недостатньо продумане ршення будь-якого з цих трьох найважливших питань зменшу ваш шанси на щастя й самореалзацю. Тому вже сразу якомога уважнше придивться до себе. Що ви за людина в реальност? Як ваш цл? Що для вас святе? У що ви врите? До чого ви прагнете? Ви сам управляте свом життям чи хтось нший? Ви вдповдате за сво вчинки? Ви довряте власним почуттям? Чи здатн ви чесно й вдкрито подивитися на сво життя, якщо знадобиться раптом у ньому щось змнити? Чи сну щось або хтось, що заважа для вас стати таким, яким для вас хотлося б бути? Ось т питання, на як треба вдповсти, якщо хочемо прожити насичене, цкаве й вдповдальне життя.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт