твр на тему науков вдкриття

Твр на тему науков вдкриття

Задать свой вопрос
1 ответ

Кам'ян нструменти

Кам'ян нструменти були найбльш ранньою технологю людства, винайдена бльш нж 2 мльйони рокв тому Homo habilis, раннм людським предком. Найпростш знаряддя, вдом першовдкривачам як скребки, були камнням з загостреними краями, зробленими за допомогою сколювання кромки ншим каменем. Такий нструмент можна було використовувати для рзання, розпилу, дроблення або руйнування. Без цього нововведення людство несли не дзналася б про цих, здавалося б, простих дях.

Дагеротип

Перша успшна фотографя, дагеротип, була винайдена Лу-Жаком-Манде Дагерром Жозефом Нисефором Ньепсом в 1830-х роках. Пд час перших спроб Ньепсу потрбен час експозиц в 8 годин, а Дагерр скоротив цей час до 20 - 30 хвилин. Сьогодн ж можливо сфотографувати все, що захочеться, миттво.

Саксофон

Хоча деяк музичн нструменти снують вже багато столть (вк найстаршо флейти - як мнмум 35 000 рокв), саксофон - порвняно недавнй винахд. Перший саксофон був запатентований Антуаном Жозефом Саксом в Париж в 1846 роц. Це був перший нструмент, який об'днував трубку (як в кларнет) з мдним розтрубом (як в труб). Без його ункального звуку люди б нколи не почули джаз жоден з музичних стилв, як пшли за ним.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт