допоможть написати твр на тему "ЧОГО СЬОГОДН НЕ ВИСТАЧА УКРАНЦЯМ?"

Допоможть написати твр на тему "ЧОГО СЬОГОДН НЕ ВИСТАЧА УКРАНЦЯМ?"

Задать свой вопрос
2 ответа

Укранський народ один з найбльших вропейських людв, який доводив свою велич протягом тривалого часу. Весь цей час ми перебували мж рзними цивлзацями, наш вибр представлявся дуже складним, оскльки укранський люд завжди всм заважав його хотли знищити. Тим не менш, велич пдтвердилася в тому, що наш народ змг вижити, змг стати достатньо сильним для створення власно велико держави. У той же час Украна сьогодн далеко не достатньо сильною, щоб протистояти агресору. Ми бачимо, що з порушенням наших прав ми нчого не можемо вдяти часто звертамося за допомогою до нших кран. Держава складаться з людей, тому головними винуватцями тако складно ситуац сам укранц. Чого ж нам всм не вистача, щоб побудувати по-справжньому сильну крану?

Я думаю, що бльшост людей у нашй кран не вистача стратегчного мислення. За весь час снування новтньо незалежно Украни нам навязувалися неврн стереотипи, як укранц чомусь приймали на вру вдстоювали повсюдно. Замсть того, щоб думати власною головою, спввдносити факти реальнсть, укранц вдмовилися вд цього почали просто врити в те, що м кажуть власн зарубжн полтики. З-за цього акценти в голов звичайного укранця змстилися, вн втратив можливсть мислити рацонально стратегчно захотв того, що насправд йому зовсм невигдно. Я думаю, що до цього був причетний також низький рвень освти бльшост укранцв. Багато людей зовсм не хочуть думати, винаходити щось нове, вони хочуть лише робити примтивну боту отримати гдну оплату. Але насправд н в однй кран свту нхто несли не ставав успшним тльки за рахунок цього.

Укранцям також дуже очень не вистача взаморозумння. Неувязка в тому, що рзн регони крани живуть рзним життям. Але це зовсм не означа, що можна вдмовитися вд спроб знайти спльне. Укранц дуже рзн, вони повинн шукати точки дотику, щось спльне. Якщо це спльне так не буде знайдено, то у нашо крани дуже поган перспективн. А це, в свою чергу, дуже прикро, оскльки все те, що вдбувалося ранше, повинно було змусити нас поврити в цю крану.

укранцям?

Укранський люд один з найбльших вропейських народв, який доводив свою велич протягом тривалого часу. Весь цей час ми перебували мж рзними цивлзацями, наш вибр представлявся дуже складним, оскльки укранський люд завжди всм заважав його хотли знищити. Тим не менш, велич пдтвердилася в тому, що наш народ змг вижити, змг стати достатньо сильним для створення власно велико держави. У той же час Украна сьогодн далековато не достатньо сильною, щоб протистояти агресору. Ми бачимо, що з порушенням наших прав ми нчого не можемо вдяти нередко звертамося за допомогою до нших кран. Держава складаться з людей, тому головними винуватцями тако складно ситуац сам укранц. Чого ж нам всм не вистача, щоб побудувати по-справжньому сильну крану?

Я размышляю, що бльшост людей у нашй кран не вистача стратегчного мислення. За весь час снування новтньо незалежно Украни нам навязувалися неврн стереотипи, як укранц чомусь приймали на вру вдстоювали повсюдно. Замсть того, щоб думати власною головою, спввдносити факти реальнсть,

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт